Με αξιώσεις η Δήμητρα Νάνου «έβαλε πλώρη» για Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, σε μία συγκέντρωση όπου, κυριολεκτικά, δεν έπεφτε καρφίτσα!


Η παρουσία και τα θερμά λόγια με τα οποία μίλησαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι «γαλάζιοι» υπουργοί Τάκης Θεοδωρικάκος, Νίκος Δένδιας και Σοφία Βούλτεψη και ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης του κόμματος, Διονύσης Χατζηδάκης, «σφραγίζουν» την πλήρη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητα Νάνου.

Σε μία εντυπωσιακή συγκέντρωση, η συμμετοχή και ο παλμός της οποίας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, το πρωί της Κυριακής 23 Απριλίου 2023, η Υποψήφια Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Δήμητρα Νάνου παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη και τους πρώτους υποψηφίους του Συνδυασμού «Νέα Σμύρνη, μόνο Μπροστά».

Στον χώρο του Κινηματογράφου «ΣΠΟΡΤΙΓΚ», παρουσία Υπουργών, Βουλευτών, Δημάρχων, αυτοδιοικητικών στελεχών και δημοτών της Νέας Σμύρνης, η κ. Νάνου ανέπτυξε τις αρχές και τις κατευθύνσεις που η νέα Δημοτική Παράταξη θέτει στον δημόσιο διάλογο ενόψει των αυτοδιοίκητων εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου.

Ένα νέο ήθος και ύφος εξουσίας

Η κ. Νάνου, στην ομιλία της, εξέφρασε τη φιλοδοξία της ομάδας της να συμβάλει στη διαμόρφωση ενός «νέου ήθους και ύφους εξουσίας» στη διοίκηση και την λειτουργία του Δήμου.

«Βγαίνουμε μπροστά γιατί θέλουμε να ζούμε σε μια πόλη με αξία, ασκώντας πολιτική με αξίες. Γιατί δεν μας εκφράζει η μίζερη και χωρίς όραμα για το μέλλον διαχείριση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα υπογράμμισε, ότι πρόθεση της ίδιας και των συνεργατών της δεν είναι να μηδενίσουν το έργο των ανθρώπων που πραγματικά πρόσφεραν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά να συγκρουστούν με ό,τι κρατά την πόλη πίσω, ανεξαρτήτως κομματικών ή άλλων αναφορών.

Γιώργος Πατούλης: Αισθητή η απουσία της Δήμητρας από την Περιφέρεια Αττικής – Τυχερή η Νέα Σμύρνη


Την Δήμητρα Νάνου προλόγισε ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, εξαίροντάς την για το ήθος, την προσωπικότητα και τη συμβολή της στο έργο της Περιφέρειας Αττικής ως Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, αξίωμα από το οποίο παραιτήθηκε προκειμένου να αφοσιωθεί στον Δήμο και τις  ανάγκες του.

«Η πόλη της Νέας Σμύρνης είναι τυχερή χάρη σε αυτήν την επιλογή της», επισήμανε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα