Ο Τζα Μοράντ θα «πληρώσει» ακριβά τούτη τη φορά την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά. Ο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις θα αναγκαστεί να μείνει μακριά από τη δράση για 25 αγωνιστικές. Αιτία ήταν η συμμετοχή του σε βίντεο που τον έδειχνε να κρατάει ένα όπλο.

Το ΝΒΑ πήρε τα… μέτρα του για το δεύτερο σοβαρό περιστατικό με τον Τζα Μοράντ, με αποτέλεσμα να του επιβάλει την τιμωρία των 25 αγωνιστικών..

Παράλληλα, ο 23χρονος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε καμία δραστηριότητα με τις «αρκούδες» όσο κρατάει η τιμωρία του, ενώ θα πρέπει να δείξει συμμόρφωση στη συμπεριφορά του, ώστε να επιστρέψει στη δράση.

Μοράντ: Ζητώ συγγνώμη…

Τη μεταμέλεια του φάνηκε να δείχνει ο Τζα Μοράντ, μετά την τιμωρία του από το ΝΒΑ, η οποία θα τον αφήσει εκτός δράσης για 25 παιχνίδια.

Ο σούπερ σταρ των Γκρίζλις θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για τα περιστατικά που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες, ενώ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να βελτιώσει την ψυχική του υγεία και να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

«Είχα χρόνο να καταλάβω πόσο πόνεσα. Θέλω να απολογηθώ στο ΝΒΑ, στους Γκρίζλις, στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο του Μέμφις. Στον Άνταμ Σίλβερ, Kleiman και Pera που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας αθλητής και με υποστήριξαν. Συγγνώμη που τους έβλαψα. Και για τα παιδιά που απέτυχα σαν πρότυπο. Υπόσχομαι ότι θα γίνω καλύτερος. Προς όλους τους χορηγούς μου, θα σας εκπροσωπώ καλύτερα. Kαι για τους φιλάθλους, θα το φτιάξω, το υπόσχομαι.

Θα περάσω την offseason και το διάστημα απουσίας μου για να δουλέψω στη ψυχική μου υγεία και τις αποφάσεις μου. Θα προπονηθώ και θα είμαι έτοιμος όταν επιστρέψω. Ξέρω πως οι συμπαίκτες μου δεν θα τα παρατήσουν και λυπάμαι που δεν θα είμαι μαζί τους στο ξεκίνημα της σεζόν. Ελπίζω πως θα μου δώσετε τον χρόνο να αποδείξω πως είμαι καλύτερος άνθρωπος απ ‘οτι σας έδειξα», ήταν τα λόγια του Μοράντ.

Διαβάστε περισσότερα