Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη η οποία μεταξύ άλλων, ανέφερε «κάποιος χρησιμοποιούσε γυμνές σκηνές μου από σίριαλ σε πορνογραφική σελίδα για να κερδίσει χρήματα».

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος».

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα κάποιου επιτήδειου, ο οποίος κέρδισε χρήματα, χρησιμοποιώντας γυμνές σκηνές της από σίριαλ σε πορνογραφικές σελίδες.

«Όταν αποφασίζεις να κάνεις γυμνό, δεν μπορείς να το μετανιώσεις μετά», δήλωσε η ίδια στην τηλεοπτική εκπομπή.

Πάντως, στη συνέχεια, εξήγησε πως όταν αποφάσισε να κάνει γυμνές σκηνές, δεν είχε σκεφτεί καθόλου ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως το να χρησιμοποιηθούν στο διαδίκτυο.

Πάντως, να σημειωθεί πως ο άνθρωπος που το έκανε, έχει ήδη δικαστεί.

Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στα 12 της

Επίσης, η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για ακόμη μια φορά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 12 ετών από στενό φίλο των γονιών της.

Και η ηθοποιός πέρασε το δικό της μήνυμα στα νέα παιδιά αποκαλύπτοντας προσωπικά της βιώματα όπως την παραπάνω περιπέτειά της, ότι κάποιος δηλαδή έχει χρησιμοποιήσει σκηνές της από σίριαλ για να βγάλει χρήματα.

Παράλληλα, η ίδια ανέφερε ότι κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάματος, ενώ υπενθύμισε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα.

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ήταν ο έμπιστος των γονιών μου. Ένα μήνυμα για τα παιδιά, για τους γονείς, να μην εμπιστεύονται κανέναν, ούτε τον θείο. Το είπα στις αδελφές μου.

Οι γονείς μου δεν το έμαθαν ποτέ, ίσως αργότερα. Ο πατέρας μου δεν θυμάται ούτε τον άνθρωπο αυτό. Ήταν φίλος των γονιών μου, Γάλλος, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας.

Έγινε μία φορά, μετά έφυγε από το νησί γιατί η αδελφή μου είναι πολύ άγρια. Ήμουν υπερβολικά ευγενική, ήμουν 12 χρονών. Δεν αντέδρασα όπως θα ήθελα, θεώρησα ότι μπορεί να φταίω σε κάτι. Καμία δικαιολογία δεν έχει. Ήμουν ένα κορίτσι πολύ απελευθερωμένο», τόνισε.