Μια σειρά φωτογραφιών με την κόρη της μοιράστηκε με τους follower της στο Instagram η Ναόμι Κάμπελ.

Το σούπερ μόντελ φωτογραφίζεται να κρατά από το χέρι την κόρη της, με φόντο το Μεγάλο Τζαμί του Σεΐχη Ζαγέντ στο Αμπού Ντάμπι.

Η Ναόμι φορά μαντήλα και μακριά, φαρδιά ρούχα, όπως είθισται σε τοποθεσίες του Ισλάμ.

Από τη στιγμή που υποδέχτηκε την κόρη της, τον Μάιο του 2021, η Κάμπελ ελάχιστες φορές την έχει εμφανίσει στα social media.

H Κάμπελ που ήταν 50 όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη της, είχε ενθαρρύνει, σε δηλώσεις της τον περασμένο Φεβρουάριο, τις μεγαλύτερες φίλες/φίλους να μη «διστάσουν» να κάνουν παιδιά.

Τον Μάρτιο του 2022, είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue μαζί με την τότε 9 μηνών κόρη της, αποκαλύπτοντας στο περιοδικό την επιθυμία χρόνων να αποκτήσει παιδί.

«Πάντα ήξερα πως κάποια μέρα θα γινόμουν μητέρα, όμως είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό» είχε πει μεταξύ άλλων.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η Ναόμι μίλησε στην ειδική έκδοση του περιοδικού Madame Figaro για την κόρη της, τον πρώτο χρόνο της μητρότητας και πώς την έχει αλλάξει.

«Προτεραιότητά μου είναι η κόρη μου τώρα… Κάθε βράδυ την κοιμίζω με νανουρίσματα. Έχω ανάγκη να νιώθω την ανάσα της πάνω μου. Η κόρη μου είναι μόλις ενός έτους, αλλά είναι ήδη μία μικρή προσωπικότητα», λέει.

«Βλέπω τον χαρακτήρα της- είναι πολύ αποφασιστική, γεμάτη χαρά, περίεργη και δυναμική. Περπατάει ήδη και μαθαίνει πράγματα με εκπληκτικό ρυθμό. Την παίρνω μαζί μου όταν ταξιδεύω. Έτσι μεγάλωσα κι εγώ», προσθέτει.

Διαβάστε ακόμη: