Μπορεί να έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από εκείνη την ημέρα, αλλά οι φίλοι του δεν τον ξεχνάνε.

Μια από αυτές είναι και η Naomi Campbell, η οποία με αφορμή την ημέρα του θανάτου του θέλησε να του στείλει το δικό της μήνυμα.

Η γαζέλα της πασαρέλας δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον τραγουδιστή και έγραψε: «Αυτή την ημέρα πριν από 12 χρόνια δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βαθιά θλίψη που  γεμισε ολο τον κόσμο. Michael Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φιλία σου. . Θα είσαι για πάντα στη δική μου και στην καρδιά μας.»

Οι followers της έσπευσαν να της σχολιάσουν και ν’ αφήσουν το δικό τους μήνυμα για τον Michael Jackson, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί, αλλά ακόμα απασχολεί την δημοσιότητα.

Οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι και το μοντέλο είχε συμμετάσχει σε video clip του.

 

 

Μάικλ Τζάκσον: 12 χρόνια από το θάνατό του

Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1958 και έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουνίου του 2009. Η οικογένειά του αρκετά φτωχή. Ο πατέρας του ήταν μεταλλωρύχος και η μητέρα του υπάλληλος σε κατάστημα. Ήταν το έβδομο από τα 9 παιδιά της οικογένειας, με τα μεγαλύτερα αδέρφια του να ασχολούνται με την μουσική. Όπως προαναφέραμε ο Μάικλ Τζόζεφ Τζάκσον δεν έζησε παιδικά χρόνια όπως άλλα παιδιά της ηλικίας του. Από τότε που η δημοσιότητα χτύπησε την πόρτα των Τζάκσον και τα φώτα «έκαιγαν» το μωρουδίστικο προσωπό του ξεκίνησαν και οι εμμονές του.

Η διαμονή σε ξενοδοχεία με τα μεγαλύτερα αδέρφιά του που είχαν άλλες ανάγκες, η υπερβολική προβολή, τα ασυνήθιστα ωράρια για ένα παιδί όλα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής του. Το πρώτο του σόλο άλμπουμ ήρθε όταν ήταν 14 ετών. Το 1979 θα κυκλοφορήσει το 2ο, ενώ το 1982, το άλμπουμ «Thriller» θα σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων. Θα ακολουθήσουν το «Bad» και το «Dangerous». Ο Μάικλ θα αγοράσει μια έπαυλη, στο πρότυπο του Έλβις Πρίσλει και θα την ονομάσει «Neverland». Το όνομα της προέκυψε από τον αγαπημένο του ήρωα, τον Πίτερ Παν, ενός παιδιού που δεν μεγαλώνει ποτέ. Μα ο Τζάκσον δεν κατάφερε ποτέ να μεγαλώσει με φυσιολογικό τρόπο.