Μεγάλη ανησυχία επικράτησε ύστερα από τα ποσταρίσματα του Πέρσι Πράδο, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει ποτέ αξιόλογη καριέρα και έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και σήμερα.

Ο 28χρονος πλέον Περουβιανός δεν κατάφερε να κάνει το ξεπέταγμα στη γαλλική Ναντ, παρά το γεγονός πως παρέμεινε εκεί από το 2014 έως και το 2021, κυρίως αγωνιζόμενος με τη δεύτερη ομάδα της. Στις ελάχιστες ευκαιρίες που του δόθηκαν στα «καναρίνια» δεν έπεισε και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Κριστάλ, όπου επίσης δεν έκανε κάτι αξιόλογο.

Τώρα, προς τα τέλη της εβδομάδας, ο Πράδο κινητοποίησε τους οικείους του μετά από κάποια πολύ ανησυχητικά μηνύματα που πόσταρε στο Instagram, στα οποία μεταξύ άλλων ζητούσε συγγνώμη από τον πατέρα του «για την ντροπή που του προκάλεσε», από τους φίλους του «να προσέχουν τη μητέρα του και το παιδί του» και από την κοπέλα του, το «άλλο του μισό» άλλη μία συγγνώμη «που την πλήγωσε περισσότερο απ’ όλους».
Κλείνοντας ζήτησε να μην κλάψει κανείς για εκείνον!

Λίγες ώρες και μετά τον χαμό που προκάλεσε το ποστ του, φαίνεται πως υπήρξε κινητοποίηση από την πλευρά των οικείων του, με αποτέλεσμα το ποστ να κατέβει και τη θέση του να πάρει ένα στόρυ, το οποίο έγραφε: «Καλημέρα σε όλους. Ζυγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Ο Πέρσι είναι καλά και είναι με την οικογένειά του».

Διαβάστε ακόμη: