Η εκπομπή, , αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου και το Στούντιο 4 του Ραδιομεγάρου που μέχρι πρότινος γυριζόταν το «φλΕΡΤ» θα μετατραπεί σε ένα μοντέρνο loft, που θα θυμίζει πολύ την εκπομπή DOT. Το όνομα της νέας εκπομπής θα είναι «Στούντιο 4».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος προετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για το νέο τους ξεκίνημα στην ΕΡΤ μετά τη μεταγραφή τους από τον ΣΚΑΪ.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο θα κινηθούν σε γνώριμα μονοπάτια όσον αφορά τη θεματολογία της εκπομπής, που θα μοιράζεται σε τρία σαραντάλεπτα. Το νέο «μενού» της εκπομπής θα έχει ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με καλεσμένους που απασχολούν την επικαιρότητα, καθώς και χρηστικά θέματα σε βίντεο, με τη μαγειρική μαγνητοσκοπημένη καθώς δεν μπορεί να υπάρξει λειτουργική κουζίνα στο στούντιο.

Η εκπομπή δεν θα έχει καθόλου μουσικό κομμάτι, δηλαδή καλεσμένους τραγουδιστές που θα τραγουδούν ζωντανά στο πλατό, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια είδαμε κατά κόρον σε όλα τα ρεπερτόρια.

Στη δημοσιογραφική ομάδα, που ακόμη αναζητείται, ο μόνος που είναι σίγουρος είναι ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος, που θα ταξιδεύει τους τηλεθεατές στον κόσμο του κινηματογράφου.