O Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς Good job Nicky όπως είναι γνωστός, είναι ένα από τα ανερχόμενα και πολλά υποσχόμενα ταλέντα στη μουσική βιομηχανία της χώρας μας.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε πως είναι να έχει διάσημους και επιτυχημένους γονείς ενώ μοιράστηκε και το πως διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

«Πάντα θα υπάρχει ο άνθρωπος που θα καταδικάζει κάτι που δεν μπορεί να έχει. Έχω παρατηρήσει δυο-τρεις πιστούς haters που μου στέλνουν συνέχεια. Θα ήθελα να συζητήσω μαζί τους. Θα μου πούνε για παράδειγμα «δεν προσπάθησες για τίποτα, γιατί οι γονείς σου είναι πετυχημένοι άρα σε βοηθούν αυτοί» ή θα μου πουν «έχεις μπλε μαλλιά, άρα είσαι gay». Είναι αστείο. Οκ καταλαβαίνω ότι είναι εύκολο να δώσεις μια τέτοια εξήγηση σε κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις. Αλλά εγώ είμαι εδώ μόνος και ευτυχώς στον χώρο μου όλοι ξέρουν ότι δεν έχω πει ποτέ «μπαμπά ή μαμά, βοήθεια». Το κάνω από το μηδέν, μόνος μου», ανέφερε ο Ν. Βαρθακούρης.

Ο Good Job Nicky υπογράμμισε πως ακόμη και αν ήθελαν οι γονείς του να τον βοηθήσουν στον δρόμο που έχει επιλέξει να ακολουθήσει δεν θα μπορούσαν.

«Κάνω κάτι εντελώς άλλο από τον πατέρα μου. Και να ήθελε να με βοηθήσει δεν ξέρω αν θα μπορούσε. Αν φύγει αυτό το στίγμα «ο γιος του μπαμπά», θα είναι πολύ όμορφο να μιλώ για τους γονείς μου. Θα έπρεπε να έχω κάθε δικαίωμα να είμαι περήφανος για αυτούς», κατέληξε.

Σχετική είδηση: GOOD JOB NICKY: Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ «ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.