Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκος Παππάς, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του έτους 2016, ανακοίνωσε – με δήλωσή του – ότι προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά της γραμματέως του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, αναφορικά με όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο ότι «έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα για το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)».

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Ευθαλία Διαμάντη στην κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο είπε χαρακτηριστικά ότι «έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)» και προσέθεσε ότι χρήματα δινόντουσαν και σε δημοσιογράφους (μεταξύ αυτών οι Παναγιώτης Παναγιώτου και Χρήστος Μαχαίρας, όπως αναφέρθηκε) και σε άλλα πρόσωπα τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και της εφημερίδας (παράλληλα με τον κανάλι θα εκδιδόταν και εφημερίδα).

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά

«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της.

Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν.

Μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς.

Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της.

Ας συνεχίσουν έτσι.

Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει».

Διαβάστε ακόμη: