Η Αστυνομία φοβάται ότι θα υπάρξουν αντίποινα για την άνανδρη επίθεση εναντίον του Νίκου Αραβαντινού, σωματοφύλακα του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν. Είναι «θέμα τιμής» άλλωστε σε αυτούς τους κύκλους να «απαντάνε» σε περίπτωση που κάποιος πειράξει δικούς τους ανθρώπους.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο σωματοφύλακας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας με πολλαπλά τραύματα κυρίως στο κεφάλι, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ζητώντας από τους συναδέλφους του, να μην εμπλακούν στην υπόθεση. Κατέστησαν σαφές ότι είναι θέμα χρόνου να «μαζέψουν» την ομάδα των 15 Γαλλοαλγερινών και ήδη έχουν προσαχθεί τουλάχιστον 2 με 3 άτομα στο Α.Τ Μυκόνου. Η αστυνομία θέλει να έχει αποτελέσματα στην έρευνά της και να συλλάβει την ομάδα των Γαλλοαλγερινών το συντομότερο δυνατό γιατί φοβάται τα χειρότερα…

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάστηκε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για να δώσει εξηγήσεις και πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα των δραστών ώστε να διαπιστωθεί αν τα άτομα που τον χτύπησαν εργάζονται στο εστιατόριο του.

Το χρονικό

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο σωματοφύλακας κλήθηκε να επέμβει τη στιγμή που η ομάδα των 15 Γαλλοαλγερινών έκαναν φασαρία σε εξωτερικό χώρο που βρίσκεται σε ξενοδοχείο, δίπλα στο μπιτς μπαρ Tropicana. Είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ενοχλούσαν τους ενοίκους του ξενοδοχείου. Ο Νίκος Αραβαντινός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τους αλλόφρονες. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε όταν εκείνοι άρχισαν να του επιτίθενται με ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και με πέτρες στήνονταν σκηνικό «Καμπούλ».

Ο λιθοβολισμός δεν σταμάτησε ούτε όταν ο σωματοφύλακας έπεσε λιπόθυμος και αιμόφυρτος στο έδαφος. Υπάλληλοι του ξενοδοχείου που άκουσαν την φασαρία ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ η ομάδα του Γαλλοαλγερινών αποχώρισε από το σημείο για να αποφύγουν τη σύλληψη.