Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση δύο παιδιών, 15 και 16 ετών, από τη Μύκονο, για τα οποία εξέδωσε Missing Alert το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο 15χρονος Νικόλαος Κ. Και ο 16χρονος Γιώργος Σ. εξαφανίστηκαν στις 14:05 της Πέμπτης (4/5), από τη Μύκονο. Υπάρχουν πληροφορίες ότι βρίσκονται στην Αθήνα μαζί, καθότι θα πήγαιναν σε συναυλία, σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η οργάνωση ενημερώθηκε την Παρασκευή για την εξαφάνιση των ανηλίκων και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των αγοριών, έπειτα από αίτημα των οικογενειών τους, καθώς «ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο».

Ο Νικόλαος Κ. έχει καστανά μάτια και καστανόξανθα μαλλιά, ύψος 1,62 μ. και είναι 53 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο αμάνικο μπουφάν, γαλάζια φόρμα αθλητική και αθλητικά παπούτσια χρώματος χρυσαφί.

Ο Γιώργος Σ., έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια, ύψος 1,80 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα