Με μια ειδική πατέντα φρόντιζαν να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες τους στο γνωστό seaside beach bar – restaurant στην παραλία της Ψαρού στη Μύκονο.

Επειδή η έλευση του κόσμου στο Nammos, ένα από τα πιο ακριβά μαγαζιά της Ευρώπης, γέμισε τις ξαπλώστρες, οι ιδιοκτήτες σκέφτηκαν να βάλουν τους εργαζόμενους να τοποθετήσουν ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα. Μάλιστα, σκαρφίστηκαν και τρόπο για να μην μπορεί το κύμα να παρασύρει τις ξαπλώστρες και αυτές να μένουν στη θέση τους.

Εν τέλει αυτό το επιχειρηματικό κόλπο πέτυχε και γέμισαν αμέσως όλες οι ξαπλώστρες.

Πόσο κοστίζουν τελικά οι ξαπλώστρες στα πιο διάσημα beach bar της Μυκόνου

Principote

Το πριγκιπάτο της Μυκόνου βρίσκεται στον Πάνορμο, μια πανέμορφη παραλία που ξεχωρίζει ως επιλογή τόσο από τους Έλληνες όσο και τους ξένους τουρίστες. To beach bar restaurant διαθέτει sunbeds στην παραλία, τα οποία κοστίζουν 140 ευρώ για δυο άτομα.

Nammos

Εδώ και πολλά χρόνια, το Nammos γίνεται πρώτο θέμα, είτε αυτό έχει να κάνει με τις διάσημες προσωπικότητες που το επισκέπτονται, είτε με τις συναυλίες που δίνει κάθε χρόνο στην παραλία της Ψαρούς ο Αντώνης Ρέμος. Για να κάτσεις στην πρώτη σειρά ώστε να έχεις ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, το κόστος είναι 300 ευρώ για δυο ξαπλώστρες. Από τη δεύτερη έως και πέμπτη σειρά, η τιμή είναι χαμηλότερη, καθώς πρέπει να διαθέσεις 210 ευρώ για το σετ.

Scorpios

Στον περίφημο βράχο της Παράγκας που άλλοτε σύχναζαν οι χίπηδες της δεκαετίας του 1960 και του 1970, βρίσκεται ο Scorpios, ένα από τα πιο γνωστά beach bar restaurants του νησιού. Μάλιστα, οι ξαπλώστρες στον Σκορπιό είναι ήδη «καπαρωμένες» είδικα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το κόστος για να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου στις αναπαυτικές σεζλόγκ του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι 140 ευρώ για τα δυο άτομα.