search

LIFESTYLE

MTV EMA 2022: Θρίαμβος για την Tέιλορ Σουίφτ

Φέτος, τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα MTV EMA 2022 είχε ο Harry Styles, ο οποίος συγκέντρωσε 7 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι σημαντικές κατηγορίες του Καλύτερου Καλλιτέχνη και του Καλύτερου Τραγουδιού

MTV EMA 2022: Θρίαμβος για την Tέιλορ Σουίφτ

Xθες Κυριακή (13/11) πραγματοποιήθηκε η λαμπερή τελετή απονομής για βραβεία τα MTV EMA 2022, τα οποία παρουσίασαν η Rita Ora και ο Taika Waititi.

Φέτος, τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα MTV EMA 2022 είχε ο Harry Styles, ο οποίος συγκέντρωσε 7 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι σημαντικές κατηγορίες του Καλύτερου Καλλιτέχνη και του Καλύτερου Τραγουδιού. Αμέσως μετά τις περισσότερες υποψηφιότητες συγκέντρωσε η Taylor Swift, η οποία είχε 6 υποψηφιότητες σε σημαντικές κατηγορίες και μάλιστα έδωσε το παρών στην τελετή απονομής.

Μάλιστα, η Taylor Swift αναδείχθηκε ως η μεγάλη νικήτρια των MTV EMA 2022 κερδίζοντας συνολικά τέσσερα (4) βραβεία: για τον Καλύτερο Καλλιτέχνη, τον Καλύτερο Pop Καλλιτέχνη, αλλά και για το Καλύτερο Βίντεο και τα Καλύτερο Βίντεο Μεγάλου Μήκους με το «All Too Well: The Short Film».

«Ένιωσα ότι έμαθα τόσα πολλά για τον τρόπο με τον οποίο η δημιουργία ταινιών μπορεί να αποτελέσει φυσική προέκταση της αφήγησής μου», δήλωσε η Taylor Swift παραλαμβάνοντας το βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο Μεγάλου Μήκους.

Στην τελετή απονομής των MTV EMA 2022 τραγούδησαν με αλφαβητική σειρά οι Ava Max, David Guetta & Bebe Rexha, Gayle, Gorillaz & Thundercat, Kalush Orchestra, Lewis Capaldi, Muse, OneRepublic, Spinall & Äyanna & Nasty C, Stormzy και Tate McRae.

Το pre-show των βραβείων ανέλαβε ο ράπερ Armani White γνωστός για το τραγούδι του «Billie Eilish» που έχει γίνει viral στο TikTok.

Best Song
Bad Bunny, Chencho Corleone – Me Porto Bonito
Harry Styles – As It Was
Jack Harlow – First Class
Lizzo – About Damn Time
Nicki Minaj – Super Freaky Girl
ROSALÍA – DESPECHÁ

Best Video
BLACKPINK – Pink Venom
Doja Cat – Woman
Harry Styles – As It Was
Kendrick Lamar – The Heart Part 5
Nicki Minaj – Super Freaky Girl
Taylor Swift – All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version)

Best Artist
Adele
Beyoncé
Harry Styles
Nicki Minaj
ROSALÍA
Taylor Swift

Best Live
Coldplay
Ed Sheeran
Harry Styles
Kendrick Lamar
Lady Gaga
The Weeknd

Best Pop
Billie Eilish
Doja Cat
Ed Sheeran
Harry Styles
Lizzo
Taylor Swift

Διαβάστε ακόμη: