Ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται στο θέμα της αναγκαιότητας των εμβολιασμών.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Οι εμβολιασμοί δουλεύουν. Το ξέρουμε πλέον. Όπως ξέρουμε και πως ακόμη και σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου οι επαναλοιμώξεις είναι σπάνιες. Και όταν συμβαίνουν, τα συμπτώματα τείνουν να είναι ανύπαρκτα ή ήπια. Μετά τον εμβολιασμό οι περισσότεροι -αν κολλήσουν τον ιό- περνάνε μια ασυμπτωματική ίωση. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους ανεμβολίαστους. Έχοντας ποσοστοποιήσει τον κίνδυνο του κορωνοιού, και ξέροντας πως το εμβόλιο μας προστατεύει από τις σοβαρές συνέπειες της νόσου, ας μην παίζουμε με τις πιθανότητες. Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στη ζωή μας, ας μην προσθέσουμε σε αυτές και τα μακροχρόνια συμπτώματα της νόσου του Covid-19».

Οι εμβολιασμοί δουλεύουν. Το ξέρουμε πλέον. Όπως ξέρουμε και πως ακόμη και σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου οι…

Δημοσιεύτηκε από Ηλίας Μόσιαλος στις Κυριακή, 2 Μαΐου 2021

 

Ο κ. Μόσιαλος συνοδεύει την ανάρτηση του με γράφημα δείχνει πόσο σπάνιο είναι να ξαναεμφανίσει κάποιος συμπτώματα κορωνοϊού μετά τον εμβολιασμό ενώ αντίθετα αν δεν είναι εμβολιασμένος παραμένει ακόμα εξαιρετικά ανυπεράσπιστος απέναντι στη νόσο.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.