Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι στο Μοσχάτο μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση 41χρονου Γεωργιανού μπροστά στα μάτια του παιδιού της και της γυναίκας του χθες το βράδυ, Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2021.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου» από το εξωτερικό.

Ένας 41χρονος άνδρας έπεσε νεκρός, όταν άγνωστοι του έστησαν καρτέρι και τον εκτέλεσαν την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος που έπεσε νεκρός ήταν σεσημασμένος για κλοπές.

Από την πρώτη στιγμή το σημείο αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Γείτονες του θύματος αναφέρουν ότι γνώριζαν την οικογένεια επειδή πήγαιναν κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Ωστόσο περιγράφουν τον 41χρονο μυστική προσωπικότητα που απέφευγε τις κοινωνικές επαφές μαζί τους. Βρισκόταν αρκετές ώρες στο σπίτι, ενώ αρκετές φορές τον άκουγαν να μιλάει στο τηλέφωνο στο μπαλκόνι στα Γεωργιανά. Μάλιστα, αρκετοί άνθρωποι επισκέπτονταν το σπίτι του. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ζούσε τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 41 χρονος επέστρεφε το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς. Μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του και της συζύγου του ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 4-5 φορές. Στην είσοδο της πολυκατοικίας βρέθηκαν 3 κάλυκες.

Οι κάλυκες που βρέθηκαν πιθανώς να προήλθαν από το όπλο διαμετρήματος 22 χιλιοστών. Η δολοφονική επίθεση έγινε στην οδό Ταξιαρχών 31 στο Μοσχάτο. Σε κατάσταση σοκ είναι η σύζυγος του θύματος.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/KEBnZhV7icc” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>