Σε πικάντικες αποκαλύψεις προέβη ένα μοντέλο του Playboy αναφορικά με τον Leonardo DiCaprio και τα γούστα του στο κρεβάτι. Για την ακρίβεια, η Hieke Konings κάπως “έκαψε” τον δημοφιλή ηθοποιό με όσα είπε.

Η 22χρονη κοπέλα δήλωσε πως γνώρισε τον Leonardo DiCaprio σε ένα κλαμπ ενώ την ίδια μέρα, αντάλλαξε μαζί του και ένα φιλί. Ένα φιλί που μεταξύ μας, δεν της πολυάρεσε. Χαρακτήρισε για την ακρίβεια μεγάλο σε ηλικία τον DiCaprio λέγοντας πως το φιλί τους ήταν απλώς μέτριο.

Η ίδια προχώρησε βέβαια και σε άλλες αποκαλύψεις, λέγοντας πως γνωρίζει από φίλες της πως ο ξανθός γόης του Χόλιγουντ έχει μερικές… περίεργες προτιμήσεις στο κρεβάτι.

“Βρεθήκαμε σε ένα πριβέ νυχτερινό κέντρο στο Λος Άντζελες στο οποίο κανείς μπαίνει μόνο με πρόσκληση. Τον είδα να κάθεται φορώντας κουκούλα και μαύρο καπέλο και είχαμε επαφή με τα μάτια. Ανταλλάξαμε ένα σύντομο φιλί, ήταν οκ αλλά σίγουρα όχι το καλύτερο που είχα ποτέ. Όταν απέρριψα την πρότασή του να πάω σπίτι του, αντέδρασε σοκαρισμένος. Προφανώς δεν το είχε συνηθίσει. Όταν του είπα ότι δεν τον γνωρίζω αρκετά καλά για να φύγω μαζί του, εκείνος ήταν ευγενικός. Πάντως, μετά από μένα στράφηκε σε ένα άλλο κορίτσι και έφυγε μαζί της”.

“Μία από αυτές, μου είπε, ότι του αρέσει να φοράει ακουστικά κατά τη διάρκεια του σεξ επειδή δεν ήθελε να την ακούει. Μια άλλη, μου είπε, ότι έφτασε μέχρι του σημείου να της βάλει μαξιλάρι στο κεφάλι…”, ήταν μερικά από αυτά που αποκάλυψε το μοντέλο για τις προτιμήσεις του ηθοποιού.

Τέλος, η ίδια έκλεισε τονίζοντας απλώς πως ο Leo, δεν είναι για εκείνη. “Όχι, για μένα ο Leonardo DiCaprio είναι πολύ περίεργος και πολύ μεγάλος σε ηλικία”.

Διαβάστε ακόμη: