Στέφανος Τσιτσιπάς από τα παλιά! Ο Έλληνας τενίστας έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες επιβλήθηκε με 2-0 (6-4, 6-2) του Κάρεν Κατσάνοφ και πέρασε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Monte-Carlo Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκμεταλλευόμενος το σερβίς του νίκησε με 2-0 (6-4, 6-2) τον Κάρεν Κατσάνοφ (νούμερο 11) και συνέχισε χωρίς να έχει χάσει σετ την πορεία του στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο Έλληνας τενίστας, ενώ ξεκίνησε πολύ καλά το πρώτο σετ και προηγήθηκε με 2-1 κάνοντας μπρέικ στο μπρέικ στη συνέχεια ζορίστηκε και πήρε το πρώτο σετ με 6-4, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το καλό του σερβίς.

Το δεύτερο σετ στο ξεκίνημά του ήταν πολύ ανταγωνιστικό και έδειχνε πως θα τραβήξει αρκετή ώρα, όμως στο τρίτο γκέιμ το εξαιρετικό παιχνίδι του Στέφανου εκνεύρισε και έβγαλε εκτός ρυθμού το Ρώσο τενίστα με αποτέλεσμα το 2-1 υπέρ του, να μετατραπεί σε 6-2 με χαρακτηριστική ταχύτητα και άνεση.

Αυτή ήταν η 8η νίκη του Τσιτσιπά επί του Κατσάνοφ σε 9 αναμετρήσεις (8-1). Προκρίθηκε επίσης στον 16ο ημιτελικό του σε Masters διοργάνωση, επιστρέφοντας στα ημιτελικά του Monte-Carlo μετά από 2 χρόνια, αφού πέρσι είχε ηττηθεί στα προημιτελικά από τον Taylor Fritz.

Άλλες δυο φορές έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Monte-Carlo o Στέφανος, το 2021 και το 2022, καταλήγοντας και τις δυο να κατακτά τον τίτλο.

Ο συμπατριώτης μας θα αντιμετωπίσει αύριο στον ημιτελικό το νικητή του ζευγαριού, Χόλγκερ Ρούνε- Γιανίκ Σίνερ.

Διαβάστε ακόμη: