Η ταινία «Μόνος στο σπίτι» κυκλοφόρησε πριν από 33 χρόνια και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, ωστόσο λίγοι έχουν αντιληφθεί τον πραγματικό λόγο που η οικογένεια ξεχνάει να πάρει μαζί τον πρωταγωνιστή Μακόλεϊ Κάλκιν.

Χρήστες της πλατφόρμας Χ (πρώην Twitter) παρατήρησαν την λεπτομέρεια που ξεδιπλώνει την πλοκή του έργου και σύμφωνα με την Mirror ανέφεραν ότι στην αρχή του έργου υπάρχει καυγάς ανάμεσα στον Kevin και τον Buzz.

Μόνος στο σπίτι: Το πεταμένο εισιτήριο που λίγοι έχουν παρατηρήσει

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χυθεί γάλα πάνω στα αεροπορικά εισιτήρια και τα διαβατήρια. Όταν λοιπόν έρχεται ο πατέρας Peter, μαζεύει τα σκουπίδια και καταλάθος πετάει τα ταξιδιωτικά έγγραφα του γιου του, γιατί νομίζει ότι είναι χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα. Μάλιστα, στο πλάνο διακρίνεται να πετάει στον κάδο το αεροπορικό εισιτήριο.

Έπειτα, η οικογένεια πηγαίνει στο αεροδρόμιο και ο υπάλληλος στο check in δεν ελέγχει τα εισιτήρια, επειδή τους βλέπει όλους μαζί και λέει πως όλα είναι εντάξει. Έτσι, η οικογένεια αντιλαμβάνεται αργά το λάθος της, γιατί κανένας στο αεροδρόμιο δεν παρατήρησε ότι έλειπε ένα εισιτήριο από όσα έκλεισαν.

«Έχω δει το “Μόνος στο σπίτι” εκατομμύρια φορές, αλλά ποτέ δεν παρατήρησα αυτή την λεπτομέρεια», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε πως «αισθάνομαι χαζός που ήταν μπροστά μου και δεν το είχα δει. Πάντα νόμιζα ότι ξέχασαν να τον πάρουν, επειδή ήταν μπούγιο και έτρεχαν να προλάβουν».

Διαβάστε ακόμη: