Στην πλατεία Κολωνακίου συναντήθηκαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς κορυφαία πολιτειακά και κυβερνητικά πρόσωπα, για να πιουν μαζί τον πρώτο καφέ της νέας χρονιάς.
Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Καλαμάνης και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Υπενθυμίζεται ότι φέτος είναι η πρώτη χρονιά όπου εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας δεν δίνουν τις ευχές τους για το νέο έτος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.
Νωρίτερα, οι τέσσερις είχαν δώσει το «παρών» στη δοξολογία για την έλευση του νέου έτους στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου τους υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.
Διαβάστε ακόμη:
- Τράπεζα της Ελλάδος και ΕΚΤ προετοιμάζουν την Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
- ΕΛΣΤΑΤ: Χαμηλό 15ετίας σε θανατηφόρα τροχαία για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο
- Μπαίνει στο ευρώ η Βουλγαρία – Ιστορική πρωτοχρονιά για τη γείτονα χώρα
- Το 2025 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές των τελευταίων 25 ετών για το Χρηματιστήριο Αθηνών

