Τις κοινές τους διακοπές στην Ελλάδα απολαμβάνουν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, φαίνεται πως ξεκίνησε να εκπαιδεύει τον γιο του πρωθυπουργού στο τένις, παίζοντας ρακέτες στην παραλία. Μετά τον αποκλεισμό της από το Γουίμπλεντον, η Μαρία Σάκκαρη «γεμίζει» τις μπαταρίες της καθώς ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην Κρήτη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη

H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι στην Κρήτη για διακοπές, σύμφωνα με το hellomagazine.com, ενώ μαζί της είναι και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές σε διάφορα μέρη και μέσω του Instagram είδαμε ένα βίντεο όπου παίζουν μαζί ρακέτες στην παραλία και γράφουν χαρακτηριστικά «Προετοιμασία για το Τόκιο»

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ένα από νέα ζευγάρια που έκαναν πρόσφατα την εμφάνιση τους στον κόσμο, και πλέον μοιράζονται πολλές στιγμές τους στα social media.

Φόρεσαν τα μαγιό τους, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και αποφάσισαν να αρχίσουν να παίζουν μιας και είναι μια από τις αγαπημένες τους ασχολίες.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε μίλησε πριν από λίγο καιρό για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο μπορεί να μιλά για ώρες και πως είναι πολύ ευτυχισμένη.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί περίπου πέντε μήνες, έκανε τις πρώτες δημόσιες αναρτήσεις του αγκαλιά λίγο μετά την εντυπωσιακή πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Roland Garros, την οποία παρακολούθησε από κοντά ο γιος του πρωθυπουργού.