Όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έτσι και η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησε πρόωρα το Wimbledon. H Eλληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 7-5, 6-4 από την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε χθες (30/6) και ολοκληρώθηκε σήμερα, και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο.

Στο πρώτο σετ που έγινε την Τετάρτη, η Σάκκαρη δέχθηκε συνολικά τρία μπρέικ τα οποία της κόστισαν. Στο 6ο γκέιμ η Σάκκαρη πήρε πίσω το μπρέικ και ισοφάρισε σε 3-3, αλλά η Αμερικανίδα στο 9ο γκέιμ πέτυχε νέο μπρέικ και βρέθηκε στο 5-4. Η 25χρονη τενίστρια όμως, δεν τα παράτησε.

Πίεσε και στο αμέσως επόμενο απάντησε με το ίδιο… νόμισμα για το 5-5. Για μια ακόμα φορά, όμως, δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς της, με την Σέλμπι να κάνει νέο μπρέικ για το 6-5, ενώ λίγο αργότερα σέρβιρε σωστά και έφτασε στο 7-5 και στο 1-0.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ουσιαστικά σήμερα, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει αρκετά λάθη, κυρίως σε κρίσιμους πόντους. Η Σάκκαρη έχασε ένα break point στο δεύτερο γκέιμ του δεύτερου σετ, κράτησε με μεγάλη δυσκολία το σερβίς της στο πέμπτο γκέιμ, αλλά στο έβδομο η Αμερικανίδα έκανε το break και προηγήθηκε 4-3.

Η Ελληνίδα τενίστρια προσπάθησε να αντιδράσει αμέσως, αλλά δύο συνεχόμενα αβίαστα λάθη της έφεραν το 5-3 και η Ρότζερς έφτασε με το σερβίς της στο 6-4 και την πρόκριση στους «32» του Γουίμπλεντον, για δεύτερη φορά στην καριέρα της.