Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στη Σαλαμίνα, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα εξοπλιστικά προγράμματα και στις φρεγάτες Belharra, στις αυξήσεις των συντάξεων αλλά και στον τομέα της Υγείας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ ανάφερε: «Εδώ στο ναύσταθμο Σαλαμίνας θα ελλιμενίζονται οι 3 φρεγάτες Belharra».

Όσον αφορά τις συντάξεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Οι συνταξιούχοι έστειλαν τον λογαριασμό για το νόμο Κατρούγκαλου σε αυτούς που τον ψήφισαν», ενώ τόνισε: «Από εμάς θα περιμένετε καλύτερες αυξήσεις στις συντάξεις και στήριξη μέχρι να σβήσει προσωπική διαφορά».

Στη συνέχεια, μίλησε για το σύστημα Υγείας, λέγοντας «Δεν υπάρχει περίπτωση οποιοσδήποτε ασθενής με καρκίνο εφόσον το κρίνει ο γιατρός του να μην πάρει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη δωρεάν».

«Για να σταματήσουν οι αηδίες μιας απελπισμένης αντιπολίτευσης για ιδιωτικοποίηση της υγείας», ξεκαθάρισε.

«Η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία για να μην μπούμε σε περιπέτειες»

Ακόμη, ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία «για να μην μπούμε σε περιπέτειες».

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, είπε: «Ποιος να το περίμενε ότι θα αυξάναμε τα ποσοστά μας», ενώ πρόσθεσε ότι «το ζητούμενο είναι αυτό το ποσοστό να επαναληφθεί και να το ξεπεράσουμε».

«Αναρωτιέμαι πόσοι θα ήταν διατεθειμένοι να στοιχηματίσουν πριν τις εκλογές ότι θα κάναμε τη ΝΔ πρώτη δύναμη σε όλη τη Β Πειραιά. Μπορέσαμε και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα γιατί οι πολίτες της Β΄ Πειραιά επιβράβευσαν το έργο μας, την επιστροφή στην ανάπτυξη, τη στιβαρή πολιτική στα εθνικά θέματα, επιβράβευσαν τη γλώσσα του πραγραμματισμού και απέρριψαν τον διχασμό και την τοξικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης

Όπως τόνισε «η κάλπη της 21ης Μαΐου έστειλε ένα μήνυμα ευθύνης. Οι πολίτες εναπόθεσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία».

Διαβάστε περισσότερα