Σχεδόν μισό αιώνα ζωής μετρά η Gallery Τσακανίκας, καθώς από το 1976 μέχρι σήμερα ταξιδεύει τους φιλότεχνους σε έναν κόσμο αισθήσεων και χρωμάτων μέσα από τους πολυάριθμους πίνακες ζωγραφικής που διαθέτει. Στον εκθεσιακό της χώρο (στην οδό Πάρνηθος 38, στην περιοχή των Αχαρνών) συγκεντρώνει ένα ευρύ φάσμα γνωστών Έλλήνων και ξένων καλλιτεχνών που άνθισαν σε διάφορες περιόδους της ιστορίας της τέχνης.

Με το χρώμα να λειτουργεί ως κεντρικός άξονας, οι πίνακες «ζωντανεύουν» και κάθε ένας από αυτούς αφηγείται τη δική του μοναδική ιστορία. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά εμβληματικά έργα, να εντρυφήσουν στη ζωγραφική πορεία των καλλιτεχνών αλλά και να αποκτήσουν ένα μοναδικό κομμάτι σε προσιτές τιμές.

 

Όπως αναφέρουν οι ιδρυτές της γκαλερί, Ιωάννης και Γεωργία Τσακανίκα, οι πίνακες ζωγραφικής που διαθέτουν δεν έχουν συγκεκριμένη αναφορά σε μια δεδομένη χρονική περίοδο ή συγκεκριμένο θέμα, άλλωστε η τέχνη είναι άχρονη και ένας από τους στόχους της είναι να ταξιδεύει το κοινό σε άλλες εποχές. 

Τα έργα ζωγραφικής προσθέτουν την ιδανική πινελιά στο εσωτερικό ενός χώρου. Το να υπάρχουν στοιχεία τέχνης σε ένα σπίτι, ή έναν εργασιακό χώρο είναι μια καθημερινή πηγή ικανοποίησης. Η τοποθέτηση ενός αυθεντικού πίνακα ζωγραφικής μάλιστα, μπορεί να ενοποιήσει και να εναρμονίσει όλα τα στοιχεία ενός χώρου, αναδεικνύοντας τον πολιτιστικό πλούτο ενός δημιουργού.  

Στη Gallery Τσακανίκας βρίσκονται οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης που μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να επιλέξουν προσεκτικά τους κατάλληλους πίνακες για κάθε χώρο,  εντοπίζοντας το έργο που συμπληρώνει κάθε στυλ και κάθε γούστο.  Το κατάστημα προσφέρει την ίδια ώρα χειροποίητες κορνίζες, τέλεια σχεδιασμένες για να αναδείξουν και να εκθέσουν οποιοδήποτε έργο τέχνης. Εκτός από την εκτεταμένη συλλογή, μπορεί κανείς να παραγγείλει κορνίζες σε διάφορα μεγέθη και διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες. Η Gallery Τσακανίκας είναι το ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν μοναδικές κορνίζες που ενισχύουν την αισθητική και την εκφραστικότητα των αγαπημένων τους έργων τέχνης. 

Τέλος, δημιουργούν πρωτότυπα δώρα τα οποία μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Μέσα από την μεγάλη λίστα έργων αλλά και ειδικών κατασκευών που διαθέτουν μπορούν να δημιουργήσουν ξεχωριστές κατασκευές. Κάθε πίνακας αποτελεί μια μοναδική έκφραση εικαστικής τέχνης και πλέον μπορεί να φέρνει ένα κομμάτι της παγκόσμιας καλλιτεχνικής κληρονομιάς στο χώρο σας.

Gallery Τσακανίκας

Πάρνηθος 38, Αχαρνές 136 74

Τηλέφωνο: 210 2461713

Facebook: Gallery Tsakanikas

Instagram: Gallery_Tsakanikas

Διαβάστε ακόμη: