Η Αμερικανίδα ποπ σταρ Lizzo είπε ότι οι ισχυρισμοί τριών από τους πρώην χορευτές της, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής παρενόχλησης και της δημιουργίας ενός εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος, είναι “ψευδείς”.

Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε τις τελευταίες ημέρες «αυστηρά δύσκολες και συντριπτικά απογοητευτικές».

«Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά αυτοί είναι τόσο απίστευτοι όσο ακούγονται και πολύ εξωφρενικοί για να μην αντιμετωπιστούν».

Η μήνυση περιλαμβάνει επίσης κατηγορίες για θρησκευτική και φυλετική παρενόχληση. Οι διακρίσεις, η επίθεση και η ψευδής φυλάκιση αναφέρονται επίσης στη νομική υπόθεση.

Η Arianna Davis, η Crystal Williams και η Noelle Rodriguez είναι οι πρώην χορεύτριες που ασκούν αγωγή εναντίον της τραγουδίστριας, του αρχηγού του χορού της και της εταιρείας παραγωγής της Big Grrrl Big Touring (BGBT).

Η κυρία Davis και η κ. Williams απολύθηκαν από τη χορευτική ομάδα, ενώ η κυρία Rodriguez παραιτήθηκε αργότερα λόγω της υποτιθέμενης μεταχείρισης των συναδέλφων της.

Την Τετάρτη, η κυρία Williams είπε στο CBS ότι ήθελε να διασφαλίσει ότι οι άλλοι χορευτές που εργάζονται με τη Lizzo «δεν χρειάζεται να περάσουν την ίδια εμπειρία».

Η νομική αγωγή, που κατατέθηκε στο Λος Άντζελες την Τρίτη, περιλαμβάνει ισχυρισμούς ότι οι χορευτές πιέστηκαν να παρακολουθήσουν σεξ σεξ και να αλληλεπιδράσουν με τους χορευτές στα σόου μεταξύ 2021 και 2023.

Μεταξύ των ισχυρισμών εναντίον της Lizzo – της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Melissa Viviane Jefferson – είναι ότι “πίεσε την κυρία Davis να αγγίξει το στήθος” μιας ερμηνεύτριας σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Άμστερνταμ και η κυρία Davis – αφού αντιστάθηκε – τελικά δέχτηκε “φοβούμενη ότι μπορεί να της βλάψει το μέλλον στην ομάδα» αν δεν το έκανε.

Διαβάστε ακόμη: