search

TOP SECRET

Μην τολμήσουν να κάνουν τα «στραβά μάτια» στο ζήτημα της Attica bank και τις προβλέψεις των 300 εκατ.

Η PwC του Μάριου Ψάλτη μπήκε στην τράπεζα από το παράθυρο, καθ' υπόδειξη Πατέλη - Μαξίμου!

PwC Ελλάδας: Εγκαινιάζει τη σειρά "Tech Talks" του podcast του Women On Top

Γράψαμε χθες για την περίεργη και ιδιότυπη σχέση μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και ειδικώς του Άκη Σκέρτσου με τον Μάριο Ψάλτη της PwC, η οποία φέρεται να αποτελεί τον προνομιακό «μυστικοσύμβουλο» του Υπ. Επικράτειας συντελώντας στα περίφημα «κουτάκια», «τετράγωνα» και σημειώσεις με τα κρίσιμα και μείζονος σημασίας ζητήματα που αναδεικνύει ο πρώην ΠΑΣΟΚΟς υπουργός, συνομιλητής του Ανδριόπουλου της Dimand!

Για το περίεργο τρίγωνο Σκέρτσος – Ψάλτης – Ανδριόπουλος αναφερθήκαμε εκτενώς και σε κάθε περίπτωση θα σταθούμε πολύ σκληρά και κριτικά στην δήθεν επίλυση του οικιστικού για τους νέους, στην ουσία κόλπο γκρόσο για τα συμφέροντα του real estate και των κατασκευών που βλέπουν το project της ΠΥΡΚΑΛ ως «μάννα εξ ουρανού»!!!

Ωστόσο, πριν «αλέκτωρ λαλήσαι τρις», πριν στεγνώσει το μελάνι των κειμένων, η Price έλαβε την πρώτη ανταμοιβή των καλών της πράξεων, καθώς Πατέλης και Μαξίμου την έχωσαν από το παράθυρο στην Τράπεζα Αττικής, στη θέση της KPMG της οποίας «διέφυγε» το γεγονός ότι η διοίκηση της τράπεζας είχε «ξεχάσει» να εντάξει στα οικονομικά αποτελέσματα εξαμήνου προβλέψεις 300 εκατ. ευρώ, που όπως αντιλαμβάνεστε αλλάζουν πλήρως την εικόνα και τα απαιτούμενα κεφάλαια!

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η Price ανέλαβε μια δουλειά καθ υπόδειξη Μαξίμου, καθώς ο Πατέλης, οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, έχει πρωτοστατήσει στο ζήτημα της επίλυσης της εξυγίανσης της Attica bank, μια υπόθεση όπου έχουν εμπλακεί πολλοί και διάφοροι, μεταξύ των οποίων και ένας Λινάτσας!

Υπό αυτό το πρίσμα, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι, αλλά και επειδή στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για το επενδυτικό κοινό που μέχρι στιγμής φέρεται να έχει παραπλανηθεί από την απόκρυψη προβλέψεων που ανατρέπουν την υφιστάμενη εικόνα, απευθυνόμαστε στην Price και τον Μάριο Ψάλτη προσωπικά και δηλώνουμε ότι θα προστατέψουμε στο ακέραιο τα συμφέροντα των μικρών  μετόχων και του επενδυτικού κοινού!

Μην τολμήσουν να κάνουν τα «στραβά μάτια»!

Διαβάστε ακόμη: