Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, δηλώνει έτοιμη να αναλάβει καθήκοντα πρωθυπουργού, εφόσον καταφέρει να εκλεγεί αρχηγός του κόμματος. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Action24, τόνισε ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

Μιλένα Αποστολάκη: Είμαι εντός Βουλής, εκεί που δίνονται οι μάχες

Η κ. Αποστολάκη, σε ερώτηση σχετικά με το αν μπορεί να ανταποκριθεί στα πρωθυπουργικά καθήκοντα, σε περίπτωση που κληθεί να τα υπηρετήσει στο άμεσο μέλλον, απάντησε:

«Νιώθω έτοιμη για μια τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μια αλλαζονική λογική του τύπου ‘εγώ μπορώ καλύτερα’. Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα. Το κέντρο των πολιτικών αντιπαράθεσεων είναι η Βουλή. Εκεί είναι η μάχη, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά και η ετοιμότητα και η καταλληλότητα».

Για να προσθέσει:

«Νιώθω ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ως προς το μήνυμα και την ελπίδα που γεννάει. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό τον στόχο της ετοιμότητας».

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφια για την ηγεσία και η Μιλένα Αποστολάκη

Χάρης Δούκας: Ήρθε η ώρα να νικήσει το ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης: Στις 6 Οκτωβρίου οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ