Κλείδωσε για τις 6 Οκτωβρίου η εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, μετά από την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη στη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής. Μάλιστα, όπως είχε ήδη προαναγγείλει, ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Παύλος Γερουλάνος.

Ωστόσο, η κριτική στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν έλειψε προς την ηγεσία. Μεταξύ αυτών η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μιχάλης Κατρίνης, ο Χάρης Καστανίδης, ο Θόδωρος Μαργαρίτης και η Μιλένα Αποστολάκη. Αν και ο Νίκος Ανδρουλάκης επιχείρησε να κρατήσει ενωτικό χαρακτήρα στην ομιλία του εντός της αίθουσας της Κεντρικής Επιτροπής, νωρίτερα είχε αφήσει αιχμές για τον Χάρη Δούκα, κάνοντας λόγο για «πασαρέλα προσωπικών φιλοδοξιών».

Χάρης Δούκας: Ήρθε η ώρα να νικήσει το ΠΑΣΟΚ

«Μπαίνω μπροστά για να κάνω ξανά το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική δύναμη. Πάμε να νικήσουμε τώρα», δήλωσε από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την υποψηφιότητά του.

Παύλος Γερουλάνος: Πρώτα οι πολιτικές προτεραιότητες του κόμματος

Στο ίδιο ενωτικό κλίμα με τον Νίκο Ανδρουλάκη τάχθηκε και ο Παύλος Γερουλάνος. Μάλιστα, ο νέος υποψήφιος χαρακτήρισε ενωτικό το χρονοδιάγραμμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και τόνισε την ανάγκη να τεθούν οι πολιτικές προτεραιότητες του κόμματος.

Διαβάστε ακόμη: