Σε μια…περίεργη αποκάλυψη προχώρησαν ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις οι οποίοι δήλωσαν ότι κάνουν τα παιδιά τους μπάνιο σπάνια και μόνο όταν «μπορείς να δεις την βρωμιά πάνω τους».

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ ακολουθούν τον δικό τους τρόπο ανατροφής των παιδιών τους, της 6χρονης Wyatt Isabelle και του 4χρονου Dimitri Portwood, σύμφωνα με τις προσωπικές τους αξίες.

Μετά την αποκάλυψη ότι δεν τους κάνουν δώρα τα Χριστούγεννα, σε νέα τους συνέντευξη δήλωσαν ότι δεν πλένουν καθημερινά τα παιδιά τους με σαπούνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashton Kutcher (@aplusk)

Μίλα Κούνις – Άστον Κούτσερ: Δεν κάνουν συχνά τα παιδιά τους μπάνιο

Σε νέα κοινή τους συνέντευξη σε podcast το ζευγάρι αποκάλυψε μια άλλη -μάλλον- αντισυμβατική ρουτίνα. Δεν κάνουν καθημερινά τα παιδιά τους μπάνιο με σαπούνι.

Την πληροφορία αυτή μοιράστηκαν όταν ένας από τους οικοδεσπότες του podcast που συμμετείχαν, ο Dax Shepard, συμβούλευσε τη συμπαρουσιάστρια, Monica Padman, να μην αποστερεί την επιδερμίδα από τα φυσικά της έλαια χρησιμοποιώντας καθημερινά σαπούνι αλλά να κάνει ντους μόνο με νερό, με την 37χρονη Κούνις και τον 43χρονο Κούτσερ να συμφωνούν.

«Μεγαλώνοντας δεν είχα ζεστό νερό»

Η Μίλα Κούνις, η οποία με τον σύζυγό της Άστον Κούτσερ δήλωσε ότι δεν κάνουν συχνά μπάνιο τα παιδιά τους, πρόσθεσε ότι «μεγαλώνοντας δεν είχα ζεστό νερό, έτσι δεν έκανα ούτως ή άλλως συχνά ντους. Αλλά και όταν απέκτησα παιδιά, εξακολουθούσα να μη θέλω να τα κάνω καθημερινά μπάνιο. Δεν ήμουν από τους γονείς που έκαναν μπάνιο το μωρό τους».

Όταν μάλιστα ο Dax Shepard είπε ότι στο παρελθόν έκαναν κάθε βράδυ μπάνιο τις κόρες τους αλλά πλέον, που είναι οκτώ και έξι ετών, έχουν σταματήσει, η Κούνις συμφώνησε μαζί του.

Ο Άστον Κούτσερ συμπλήρωσε: «Τα πράγματα έχουν ως εξής: Αν μπορείς να δεις τη βρομιά πάνω τους, τα πλένεις. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος».

Επιπροσθέτως, όπως είπαν οι ηθοποιοί, ούτε οι ίδιοι χρησιμοποιούν καθημερινά σαπούνι σε ολόκληρο το σώμα τους. Για την ακρίβεια, ο Κούτσερ είπε ότι σε καθημερινή βάση πλένει μόνο τις μασχάλες και τη βουβωνική χώρα με μια μπάρα σαπουνιού.

Πιο σχολαστικοί δήλωσαν πάντως με την καθαριότητα του προσώπου τους.