Επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και η παρέα του «Super Κατερίνα» δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε ως προς τις δηλώσεις τόσο της παρουσιάστριας όσο και του πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με το θέμα του budget της εκπομπής.

«Ανάλογα με το πώς πηγαίνει μία εκπομπή – δεν θα πω τη λέξη “νούμερα” γιατί μάλλον έχει απαγορευτεί – μπορεί να χρειαστεί διαμόρφωση του budget. Δεν υπονοώ κάτι για τα νούμερα της Σίσσυς αλλά μπορεί να συμβεί», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Εκείνη την στιγμή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε το δικό του σχόλιο: «Επειδή τώρα παίζουμε με τις λέξεις. Η Σίσσυ εν ολίγοις είπε δεν είναι “δικιά μου ευθύνη”, είναι αποτέλεσμα των οικονομικών, δεν το αποφασίζω εγώ, δεν το ήξερα, το κανόνισε η εταιρεία που τον πήγε κάπου αλλού. Τέλειωσε εκεί. Έρχεται τώρα η Βαλαβάνη, η γλυκύτατη Ευρυδίκη, και λέει ότι το ξέραμε άρα το συζητάγαμε. Σε έναν βαθμό είναι αντιφατικό σε έναν βαθμό δεν είναι αντιφατικό. Γιατί εγώ σαν εκπομπή μπορώ να μιλάω με τον έναν και τον άλλον. Μπορεί μια εκπομπή να χρειαστεί ενίσχυση και να αλλάξει αυτό με το budget στην πορεία, θεωρητικά και για εν δυνάμει ενίσχυσης».

Και στη συνέχεια συμ,πλήρωσε: «Μπορεί ένα Σαββατοκύριακο να αποφάσισε η εταιρεία παραγωγής ή το κανάλι ότι εμείς είμαστε μέχρι εδώ, και εκεί να μην χωράει κάποιος. Μπορεί να είναι δικαιολογία, επειδή δεν σε θέλω, και χρησιμοποιώ το οικονομικό. Γιατί να είναι η Σίσσυ και η κάθε Σίσσυ αυτή που πρέπει να λογοδοτήσει; Αυτό είπε η Σίσσυ και έρχεται η Ευρυδίκη (Βαλαβάνη) να αποκαλύψει ότι εμείς ξέραμε από το καλοκαίρι για κάποια κουβέντα».

Ενώ, τόνισε: «Δεν καθορίζει το budget η Σίσσυ, η Κατερίνα, η Φαίη, ο Γιώργος. Δεν το καθορίζει!».

«Δεν υπάρχει budget για τον Αλεξάνδρου και υπάρχει για τον Βασάλο;», ρώτησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Το ξεκινήσανε άνευ Βασάλου και άνευ… βασάνου και καθ’ οδόν αγοράσανε και τον Βασάλο, δηλαδή ψωνίσανε από σβέρκο», είπε στο τέλος κλείνοντας το θέμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σίσσυ Χρηστίδου για Αλεξάνδρου: «Δεν θέλω να τον εκθέσω, δεν ξέρω γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία»

Διαβάστε ακόμη: