Μικρή ένταση σημειώθηκε έξω από το «Ολύμπιον» όπου η Μαρία Καρυστιανού αναμενόταν να παρουσιάσει το κόμμα της, «Ελπίδα για τη Δημοκρατία, Μαρία Καρυστιανού, Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών».

Οι πόρτες, για το κοινό άνοιξαν στις 18:10 και οι υποστηρικτές της Μαρίας Καρυστιανού, οι οποίοι περίμεναν από νωρίς στο σημείο, ξεκίνησαν να μπαίνουν στο «Ολύμπιον».

----------

Ωστόσο, σημειώθηκε μικρή ένταση καθώς οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης ανακοίνωσαν λίγο πριν τις 18:50 ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος άλλων πολιτών, καθώς ο χώρος είχε γεμίσει.

Στην εξήγηση που έδωσαν στους συγκεντρωμένους ανέφεραν ότι είχε υπολογιστεί η παρουσία μόνο καθήμενων, και όχι ορθίων, με το πλήθος να αντιδρά, ζητώντας να ανοίξουν οι πόρτες.

Τελικά, η ένταση αποκλιμακώθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Η κυρία Καρυστιανού πάντως, έφτασε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας στο Ολύμπιον. Μέσα στην αίθουσα, βρισκόταν, μεταξύ άλλων, ο κ.Γιάννης Μωισίδης, με τον οποίο διατηρεί εταιρεία, αλλά και ο πραγματογνώμονας Βασίλης Κοκοτσάκης, γνωστός από την υπόθεση των Τεμπών. Κοντά της κάθισε ο αγειοχειρουργός Χρήστος Παπασιδέρης.

Το πρόσωπο-έκπληξη το οποίο απηύθυνε χαιρετισμό στα αποκαλυπτήρια του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου.

Ο δημοσιογράφος, Θανάσης Αυγερινός την υποδέχθηκε στην σκηνή προβάλλοντας το βίντεο της ηθοποιού από το μακρινό 2012 το οποίο είχε γίνει viral γιατί τόνιζε μεταξύ άλλων: «Με λέτε Greek αλλά είμαι Ελληνίδα. Όχι Greek, Ελληνίδα».

Διαβάστε ακόμη: