Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, δήλωσε συντετριμμένος από τη δολοφονία της 28χρονης έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της, τονίζοντας πως «όλα θα ερθουν στο φως, γίνεται έρευνα σε βάθος».

Ειδικότερα, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε: «Τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό της 1ης Απριλίου, όπου χάθηκε μια νέα κοπέλα, η Κυριακή Γρίβασυνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμεΕίμαι συντετριμμένος και προσωπικά γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στην μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή».

«Απευθύνω συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νέας γυναίκας που έφυγε. Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι βέβαιος πως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια. Η Ελληνική Αστυνομία απέστειλε σε όλες τις αρχές, αλλά και η ίδια διεξάγει έρευνες με όλο το υλικό, χωρίς να αποκρύπτει τίποτα. Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια, ολόκληρη και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας μας και ταυτόχρονα θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα», πρόσθεσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε ακόμη: