Ζυμώσεις, ίντριγκες και πολύ παρασκήνιο μαθαίνω ότι εξελίσσονται εσχάτως στην Eurobank όσον αφορά τα πρόσωπα της διοικητικής της πυραμίδας!

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι παράλληλα με την ισχυροποίηση Χρυσικού ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του μεγαλομετόχου Πρεμ Γουάτσα, προκαλώντας μια ανυπόφορη κατάσταση στο εσωτερικό της τράπεζας, μεθοδεύεται και η επιστροφή του περίφημου Ν. Καραμούζη στη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου!

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμούζης ο οποίος στις μέρες μας διευθύνει fund το οποίο εξειδικεύεται στην μαναβική με μετόχους το Ίδρυμα Ωνάση και τον Σπ. Θεοδωρόπουλο μεταξύ άλλων, είχε αποχωρήσει πριν δυο χρόνια από την προεδρία της Eurobank, τον Απρίλιο του 2019  και είχε αντικατασταθεί από τον Γ. Ζαννιά!

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι πληροφορίες περί ενδεχόμενης επιστροφής Καραμούζη έχουν σημάνει συναγερμό στην τράπεζα και έχουν συσπειρώσει τάσεις και φράξιες στο εσωτερικό της.

Αναμφίβολα η εξέλιξη της υπόθεσης θα έχει ενδιαφέρον. Πάντως, επί τη ευκαιρία, γίνεται απολύτως σαφές ότι όλοι επιδιώκουν με κάθε τρόπο να επιστρέψουν στο τραπεζικό σύστημα, με πρωταγωνιστές αυτούς που το κατέστρεψαν, με φόντο τον κομβικό ρόλο των τραπεζών στη μοιρασιά των 72 δις. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.