Για την εμφάνιση της Πάολα πάνω στη σκηνή στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε με τσιγάρο το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε με ένταση το τραγούδι του Χρήστου Δάντη «Το παλιό μου παλτό» και ανέβηκε στην πίστα κρατώντας στο χέρι ένα τσιγάρο.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok και μέσα σε λίγες ώρες,  έγινε viral. Φυσικά, σχολιάστηκε έντονα, καθώς δεν έχουν περάσει και πολλές ημέρες από τη στιγμή που ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επέβαλε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» όπου τραγουδάει φέτος, η Δέσποινα Βανδή, λόγω μιας φωτογραφίας που έδειχνε τον αγαπημένο της να καπνίζει.

Ο Θάνος Πλεύρης για το αναμμένο τσιγάρο της Πάολα

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο OPEN τόνισε τα εξής: «Θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό,τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε, προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Διαβάστε ακόμη: