search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεσσηνία: 17χρονος κατηγορείται ότι βίασε την 9χρονη ανηψιά του

Ένας 17χρονος κατηγορείται για βιασμό 9χρονης, που φέρεται ως ανηψιά του, στην περιοχή του Πύργου Τριφυλίας.

Μεσσηνία: 17χρονος κατηγορείται ότι βίασε την 9χρονη ανηψιά του

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας Πύργου Τριφυλίας έπειτα από την είδηση ότι ένας 17χρονος κατηγορείται για βιασμό 9χρονης, που φέρεται ως ανηψιά του. Την Παρασκευή, νωρίς το μεσημέρι, ο συλληφθείς Ρομά μετήχθη από τα κρατητήρια της Καλαμάτας στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας και εμφανίστηκε στις δικαστικές Αρχές χωρίς δικηγόρο. Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews, ο κατηγορούμενος, η ανήλικη, οι γονείς της και οικεία τους πρόσωπα διέμεναν, μαζί, προσωρινά στον Πύργο Τριφυλίας στην Μεσσηνία, όπου έχουν μεταβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για εργασίες ελαιοσυγκομιδής. Χθες τα ξημερώματα ο κατηγορούμενος φέρεται να προχώρησε σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της ανήλικης που, κατά τον ΠΚ, είναι ίσης βαρύτητας με τη συνουσία πράξεις.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο Κρήτης με έναν 25χρονο ο οποίος βίαζε παρά φύση 5χρονο κορίτσι που ήταν αδερφή φίλων του.

Διαβάστε ακόμη: