Σε ένα περιβάλλον με διάχυτη θλίψη, πραγματοποιήθηκε η τελετή της κηδείας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι. Ο Μπάμπης ήταν εξαφανισμένος από τις 4 του Ιανουαρίου και η σορός του τελικά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/1) μετά από 18 ημέρες έρευνας, σε ένα μικρό παράκτιο υπόνομο στον Κάμπο Ευηνοχωρίου. Ο Μπάμπης Κούτσικος σκοτώθηκε από πυροβολισμούς με καραμπίνα, ενώ ο ύποπτος εικάζεται ότι χρησιμοποίησε φυσίγγια για το κυνήγι αγριογούρουνων.

Δείτε το βίντεο:

Η μητέρα του δολοφονημένου Μπάμπη έφθασε στην εκκλησία, υποστηριζόμενη από τις δύο κόρες της και αδελφές του 31χρονου. Καθ’ όλη αυτή την περίοδο, οι γυναίκες αυτές δεν παρέλειψαν λεπτό να ψάχνουν εναγωνίως μέσα σε λασπωμένες εκτάσεις αγροτικής γης για να καταφέρουν να ανακαλύψουν τον αδικοχαμένο αδελφό τους.

Άκρως ανατριχιαστική ήταν η στιγμές που το φέρετρο έφθασε στον χώρο της εκκλησίας, με το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί να χειροκροτεί, ενώ η μητέρα του θύματος, απελπισμένη, εξέφραζε τον πόνο της λέγοντας “αχ, αγαπημένο μου παιδί”.

Τo συγκλονιστικό στιγμιότυπο:

 

Διαβάστε ακόμη: