Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, με αστυνομικές πηγές να χαρακτηρίζουν αδιάσειστα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει εναντίον του 50χρονου κρεοπώλη. Έπειτα από 16 ώρες ανάκρισης ο κρεοπώλης δεν «έσπασε», δεν αποκάλυψε που βρίσκεται ο Μπάμπης, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, αρνήθηκε ακόμα και τα ντοκουμέντα.

Η οικογένεια του Μπάμπη ψάχνει σπιθαμή προς σπιθαμή ένα σημάδι που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου στο Μεσολόγγι.

Παρόλο που τα στοιχεία οδηγούσαν εξαρχής στον κρεοπώλη, η υπόθεση έπρεπε να δεθεί, ωστόσο η σορός του Μπάμπη δεν έχει βρεθεί, καθώς ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και δεν αποκαλύπτει πού έχει τοποθετήσει την σορό του 31χρονου.

«Δεν ομολογεί καθώς είναι «σκληρό καρύδι» και νομίζει ότι όταν δεν υπάρχει πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα. Αυτό δεν ισχύει γιατί όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν την ενοχή του. Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει και συνενόχους. Συνενοχή μπορεί να είναι το ότι μπορεί να τον έχει βοηθήσει κάνει το έγκλημα ή να γνωρίζει και να έχει αποκρύψει ότι ο 50χρονος έχει κάνει το έγκλημα. Αυτό ερευνάται μέσα από καταθέσεις. Σε καταθέσεις φίλων του, έχουν εντοπιστεί αντιφάσεις», επεσήμανε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Δεν γνωρίζει κανείς αν θα βρεθεί το σώμα του Μπάμπη, ο οποίος είναι καταφανώς νεκρός. Το σημείο εκεί είναι χάος, είναι βαλτότοπος που φτάνει μέχρι το Αιτωλικό. Ο 50χρονος ήξερε τα κατατόπια για να μην βρεθεί κάτι εύκολα», συμπλήρωσε.

Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι οι δύο άντρες δεν είχαν ραντεβού για κυνήγι. Από την άρση του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου προκύπτει πως οι τελευταίες διαδικτυακές αναζητήσεις του Μπάμπη Κούτσικου αφορούσαν κυνήγι θησαυρού.

Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας, ενώ έχει ήδη μεταφερθεί σε έτερο αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται.

Μεσολόγγι: Αυτά τα 4 πρόσωπα είναι στο «κάδρο» των Αρχών μετά τη σύλληψη του κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Διαβάστε ακόμη: