Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να μην έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφασή του για το τι θα πράξει το καλοκαίρι όταν λήγει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο το σκηνικό φαίνεται να έχει αλλάξει και ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι διατεθειμένος να παραμείνει στη Βαρκελώνη!

Η ανατροπή των δεδομένων ήρθε μετά την εκλογή Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο και το άνοιγμα που έκανε στον Μέσι. Οι πολύ καλές σχέσεις που έχουν φαίνεται να μετράει στην απόφαση του Μέσι.

Αποσύρει το ενδιαφέρον της η Μάντσεστερ Σίτι

Η είδηση ότι ο Μέσι θα μείνει στη Μπαρτσελόνα και μάλιστα θα υπογράψει «συμβόλαιο ζωής» ήρθε από την… Μάντσεστερ Σίτι και την εφημερίδα «Sport»!

Συγκεκριμένα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Μέσι. Ο λόγος δεν είναι οικονομικός, αλλά το γεγονός πως στις τάξεις της Σίτι θεωρούν ότι μετά την ανάληψη της προεδρίας της Μπαρτσελόνα από τον Λαπόρτα, ο Μέσι θα ανανεώσει.

Ουσιαστικά, όπως τονίζει το δημοσίευμα, οι «πολίτες» ξέρουν ότι οι ελπίδες τους να τον αποκτήσουν ψαλιδίστηκαν. Ναι μεν ακόμα μπορούν να του προσφέρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν είναι ικανό να τον πείσει από μόνο του. Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ο Αργεντινός έχει πάρει την απόφαση να υπογράψει συμβόλαιο… ζωής με την Μπαρτσελόνα και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.