Η επίσημη παρουσίαση του νέου προέδρου Ζοάν Λαπόρτα έγινε σήμερα σε εκδήλωση στο Καμπ Νου. Το παρών, μεταξύ άλλων, έδωσαν οι Λίο Μέσι, Κούμαν, Ζεράρ Πικέ και Σέρτζι Ρομπέρτο.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Λαπόρτα, αναφέρθηκε στον Λίο Μέσι ο οποίος ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά του! Ο νέος πρόεδρος των Καταλανών, κοιτώντας τον Αργεντινό… του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής!

«Θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω και να πείσω τον Μέσι να μείνει. Θα το προσπαθήσουμε επειδή είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ας με συγχωρέσει που το λέω ενώ είσαι εδώ, αλλά ξέρεις το πόσο σε αγαπάω και θέλουμε να σε κρατήσουμε εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Στην συνέχεια ο Λαπόρτα, αναφέρθηκε τόσο στον Ρόναλντ Κούμαν, όσο και στην ομάδα… πρωταθλητών που θέλει να δημιουργήσει!

«Προτεραιότητα μας είναι φυσικά να διορθώσουμε την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Θέλουμε φυσικά να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορεί να κερδίζει τα πάντα. Να κερδίζει βέβαια συνδυάζοντας και το ωραίο ποδόσφαιρο», είπε ο ισχυρός άνδρας των “μπλαουγκράνα”.

«Πρέπει να πω πως ο Ρόναλντ Κούμαν έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης», δήλωσε ο Λαπόρτα κοιτώντας τον Ολλανδό προπονητή!

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.