Στην …επαιτεία έχει βγει στην κυριολεξία ο (μη νόμιμος μετά την απόφαση – κόλαφος του ΣτΕ βάσει της οποίας οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ πρέπει να επιστρέψουν στο Κράτος και η διοίκηση της έχει ορισθεί μη σύννομα) διαβόητος Χάρης Σαχίνης, γνωστός στην πιάτσα και ως «μάνατζερ του γλυκού νερού» (του οποίου η μόνη επιτυχία είναι ο διαρκής διπλασιασμός των οικονομικών του απολαβών – εν μέσω κρίσης-) προκειμένου να βρει στηρίγματα για να παραμείνει Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ!

Έτσι, μετά την παρέμβαση που ασκεί μέσω της συζύγου του στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία υπήρξε συμμαθήτρια στο Κολλέγιο Αθηνών με τον πρωθυπουργό, τον πρώην υπουργό Σπήλιο Λιβανό και έναν ακόμη στενό φίλο της παρέας, στέλεχος μεγάλης επιχείρησης στον τομέα του τζόγου, τώρα ο Σαχίνης (πρωτοπαλίκαρο του Μπενίση επί ΣΥΡΙΖΑ συζύγου της γνωστής Δούρου – 101 νεκροί στο Μάτι) προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και τον μεγαλοεπενδυτή – κερδοσκόπο Τζον Πόλσον!!!

Όπως ενημέρωσε τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ ο εκπρόσωπος τους στο ΔΣ της επιχείρησης, αναφορικά με τα Οικονομικά αποτελέσματα χρήσης του 2021, η Διοίκηση εμφάνισε την εικόνα μιας εταιρείας που βρίσκεται σε διαδικασίες αφαίμαξης και συστηματικής υποβάθμισης!

1. Τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατακόρυφα κατά 30.000.000€.

2. Υπήρξε μεγάλη οικονομική επιβάρυνση της εταιρείας με καλοπληρωμένους συμβούλους!

3. Η Διοίκηση συνεχίζει να κάνει αύξηση των αποδοχών της!

4. Τα αποθεματικά των ταμείων μειώνονται και είναι 270 εκατομμύρια ευρώ από 465

5. Ανακοίνωσε την διανομή σε μερίσματα του 97% των κερδών δηλαδή 30.000.000€, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της ΕΥΔΑΠ και ανήγγειλε και περαιτέρω διανομή μερίσματος από τα κέρδη παρελθουσών χρήσεων έως 130.000.000€.

Σε απλά λόγια ο Σαχίνης, που πολύ πρόσφατα επέστρεψε από το «ταξιδάκι αναψυχής» στην Νέα Υόρκη με το …πρόσχημα της συμμετοχής στο συνέδριο της Capital Link, με τα έξοδα προφανώς πληρωμένα από την κρατική επιχείρηση, μέσω της υπερβολικής διανομής μερισμάτων και τις επιστροφές κεφαλαίου που κατά σύστημα πραγματοποιεί, προσπαθεί να αποσπάσει την εύνοια και την συμπάθεια του διάσημου κερδοσκόπου, προκειμένου αυτός να ασκήσει παρέμβαση στην κυβέρνηση και να τον κρατήσει!

Έτσι, ο περίφημος Πόλσον, γνωστός από τα έργα και τις ημέρες του τόσο στην Τράπεζα Πειραιώς όσο και στην Alpha bank (με την οποία έπαιζε την «κολοκυθιά» με τα «έρχομαι – δεν έρχομαι» στην Γενική Συνέλευση και «ψηφίζω – δεν ψηφίζω» την αύξηση κεφαλαίου) αυτή την ώρα με τη διανομή μερισμάτων – χωρίς κέρδη- αλλά και τις επιστροφές κεφαλαίου κοντεύει να βγάλει στο τζάμπα (χάρις στον Σαχίνη) την επένδυση του!!!