Δεκαπέντε χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα της ταινίας “The Devil Wears Prada” την οποία λάτρεψαν όλοι οι fashion lovers, κάνοντας την περσόνα της Miranda Priestly που υποδύθηκε η Meryl Streep, icon, με το καστ να συναντιέται για πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία και κάτι, σε μία virtual συνέντευξη, αποκαλύπτοντας σημαντικές λεπτομέρειες για τα περιστατικά που συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες.

Η Meryl Streep μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως ένιωθε στενοχωρημένη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και αυτό γιατί είχε επικεντρωθεί στον ρόλο της τόσο μπροστά, όσο και πίσω απο τις κάμερες.

Η κομμένη σκηνή από την ταινία «Ο Διάβολος Φορούσε Prada» (Video) | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Η Meryl είναι τόσο κοινωνική και εξαιρετικά διασκεδαστική, κάποιες φορές δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό για την ίδια να βγαίνει από τον πραγματικό εαυτό της. Δεν ήταν ότι ήταν απρόσιτη. Μπορούσες να πας να της πεις ‘Θεέ μου έγινε το πιο αστείο πράγμα σήμερα’ και θα σε άκουγε, αλλά δεν ξέρω αν ήταν διασκεδαστικό για την ίδια να είναι έτσι στα γυρίσματα” είπε η Emily Blunt.

Σε απάντησή της, η Streep δήλωσε πως ήταν απαίσια η εμπειρία της. “Ήμουν στενοχωρημένη μέσα στο τρέιλερ μου. Τους άκουγα να γελάνε και να περνάνε καλά. Ήμουν τόσο στενοχωρημένη. Είπα ‘αυτό είναι το τίμημα του να είσαι αφεντικό. Αυτή είναι η τελευταία φορά που δοκιμάζω τη μέθοδο δράσης” θυμήθηκε η τρεις φορές βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός.

Το τρέιλερ της Τρίτης: Τhe Devil Wears Prada - Ο Διάβολος φοράει Prada (2006)

Anne Hathaway

Το ίδιο θυμάται και η πρωταγωνίστρια Anne Hathaway- που σύμφωνα με πληροφορίες αποτελούσε την 9η επιλογή των δημιουργών- η οποία ένιωθε ένα δέος μπροστά στην Streep, όμως πάντα αισθανόταν πως τη νοιαζόταν. “Ήξερα πως ό,τι και να έκανε για να δημιουργήσει το φόβο, το εκτιμούσα γιατί γνώριζα πως επίσης με προσέχει”, δήλωσε η Hathaway, συνεχίζοντας πως η Streep άλλαζε ελάχιστα την ερμηνεία της και την έκανε να δώσει και εκείνη τον καλύτερο εαυτό της.

Meryl-Streep-mia-adiamfisbititi-star-o-diavolos-forouse-Prada-movie-ingolden.grInGolden | InGolden

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2006 και βασιζόταν στο βιβλίο της Lauren Weisberger, η οποία είχε διατελέσει για λίγο χρονικό διάστημα βοηθός της Anna Wintour, ενώ αποδείχθηκε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, παρά το μικρό budget και τις περικοπές που έπρεπε να κάνουν για να τη γυρίσουν.