Η Mercedes σας προτείνει ένα ξεχωριστό δώρο για την σημερινή ημέρα των ερωτευμένων, το οποίο σίγουρα θα εντυπωσιάσει το ταίρι σας.

Η γερμανική εταιρεία λοιπόν γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια ειδική έκδοση της εμβληματικής G-Class, στοχεύοντας κατευθείαν στο συναίσθημα. Ακόμα και αν δε γιορτάζετε σήμερα, η νέα G-Class Stronger Than Diamonds Edition θα σας κάνει να την ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά.

Άλλωστε η αειθαλής G-Class έχει λάβει άπειρη αγάπη εδώ και χρόνια από το φανατικό κοινό της. Στην προκειμένη περίπτωση εντυπωσιάζει με την αποκλειστική απόχρωση (rosewood grey magno) αμαξώματος σε απαλό ροζ χρώμα, όπως τα τριαντάφυλλα που σήμερα θα έχουν την τιμητική τους.

Παράλληλα οι εξωτερικές λαβές των θυρών διαθέτουν ανάγλυφο διαμαντένιο λογότυπο, ενώ το κλειδί του οχήματος έχει μοναδικό σχεδιασμό με αυθεντικό ασημί σήμα στην πίσω πλευρά που φέρει το όνομα της ειδικής έκδοσης και τα διαμαντένια διακριτικά.

Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρο δέρμα nappa στα καθίσματα, ενώ αντίθεση σχηματίζουν οι ροζ ραφές τους. Στα φωτιζόμενα μαρσπιέ των θυρών από ανοξείδωτο ατσάλι αναγράφεται το όνομα της ειδικής έκδοσης, ενώ τα βλέμματα μαγνητίζουν οι ασφάλειες των θυρών, στις οποίες έχουν τοποθετηθεί διαμάντια 25 καρατίων! Μάλιστα στους ιδιοκτήτες θα δίνεται πιστοποιητικό ότι τα διαμάντια προέρχονται από ηθικά, κοινωνικά και οικολογικά υπεύθυνες πηγές.

Η νέα G-Class Stronger Than Diamonds Edition βασίζεται στην G500, η οποία τροφοδοτείται από θηριώδη οκτακύλινδρο biturbo βενζινοκινητήρα 4.0 λίτρων, απόδοσης 421 ίππων. Η Mercedes θα κατασκευάσει μόνο 300 αντίτυπα της G-Class Stronger Than Diamonds Edition, ενώ η τιμή στην αγορά της Γερμανίας, φτάνει τα 175.000 ευρώ!

https://youtu.be/y-8ptzn3tQQ

Διαβάστε ακόμη: