Στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλό οδηγήθηκε στις 9 το πρωί, ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, που χθες, κατά την απολογία του, δεν κατάφερε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα και κρίθηκε προφυλακιστέος, κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα. Τον δρόμο για τις φυλακές θα πάρουν και οι δύο συγκατηγορούμενοί του.

Ο παρουσιαστής υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό και έχει μεταφερθεί στο κελί όπου θα κρατηθεί για το επόμενο διάστημα.

Οι άλλοι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση μεταφέρθηκαν  στις φυλακές Μαλανδρίνου ο ένας και στις φυλακές Λάρισας ο άλλος.

Έξι ώρες απολογία

Μετά από περίπου έξι ώρες ολοκληρώθηκαν  χθες το απόγευμα οι απολογίες του Μένιου Φουρθώτη και των τριών συγκατηγορουμένων του, στον 30ο τακτική ανακριτή.

Κατά πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης και οι τρεις συγκατηγορούμενοί του αρνήθηκαν τα αδικήματα που τους αποδίδονται

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Υποστήριξαν πως με βάση τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων φαίνεται ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ επέμειναν πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει για τη φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.