Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησε ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Αρχικά αναφερόμενος στις πληροφορίες που ανέφεραν ότι πήγε στο Δρομοκαΐτειο, ο Μένος Φουρθιώτης σημείωσε πως πήγε για εξετάσεις και όχι για να νοσηλευτεί. «Πήγα για εξετάσεις και όχι για να νοσηλευτώ καθώς πάσχω από ψυχογενή νευρική ανορεξία από το 2008. Έχασα 12 κιλά μέσα στη φυλακή και ζυγίζω 40 κιλά».

Ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ακολουθώ ειδική αγωγή και διατροφή για να αντιμετωπίζω το πρόβλημα. Ζήτησα ένα νερό από το νοσοκομείο και δεν μου το έδωσαν. Μου έδωσαν ένα μπουκαλάκι οι αστυνομικοί που με συνόδευαν. Ό,τι ακούγεται για εμένα και για τις… απαιτήσεις, δεν ισχύει και μπορείτε να ρωτήσετε».

Μένιος Φουρθιώτης: «Έμεινα 40 κιλά στην φυλακή»

«Δεν έχω παράπονο από την κράτησή μου αλλά δεν έχω ειδική μεταχείριση»

Για τις συνθήκες στη φυλακή ο Μένιος Φουρθιώτης, σημείωσε ότι «δεν έχω ειδική μεταχείριση στις φυλακές Κορυδαλλού. Δεν έχω κανένα παράπονο από την κράτησή μου. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι φροντίζουν προσωπικά κάθε κρατούμενο. Ο κ. Οικονόμου και η κ. Νικολάου έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στις φυλακές».

Επίσης, σχολιάζοντας τις κατηγορίες είπε ότι σέβεται την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. «Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως ακούγονται», ενώ, τέλος, αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Γιαννάκο τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να βγάζει στον αέρα τα προσωπικά μου δεδομένα, ούτε να σπάει το ιατρικό μου απόρρητο».