Η αυτοκτονία εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. ως το πιθανότερο σενάριο για την η υπόθεση θανάτου του 44χρονου άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο του στο Μενίδι  χθες βράδυ.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως από τα μέχρι στιγμής ευρήματα της έρευνας δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να δείχνουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, προσθέτοντας ωστόσο πως ακόμα η υπόθεση είναι ανοιχτή.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο θάνατος του άνδρα συνδέεται με το γεγονός πως την ίδια περίπου ώρα που ο ίδιο τυλίχθηκε στις φλόγες, η σύζυγός του τον κατήγγειλε στο Α.Τ. Αχαρνών για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη.

Αυτό που προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είναι ότι ο άνδρας για, άγνωστο λόγο, τσακώθηκε με την γυναίκα του και την χτύπησε, εκείνη τον κατήγγειλε στις Αρχές και εκείνος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Η τραγωδία συνέβη περίπου στις 21.30 το βράδυ του Σαββάτου (2/12) όταν η Πυροσβεστική κλήθηκε για ένα αμάξι το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Αγίων Ταξιαρχών και -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς δύο ώρες αργότερα το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχθηκε κλήση για μια νέα φωτιά σε σταθμευμένο αμάξι επί της οδού Ιωάννη Ρίτσου, στο Μενίδι, σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το πρώτο συμβάν.

Διαβάστε ακόμη: