Η Μελάνια ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά. Επαφές με εκδοτικούς οίκους για τη συγγραφή των δικών της απομνημονευμάτων από την περίοδο στον Λευκό Οίκο φέρεται να έχει η Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.
Η μέλλουσα πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου και πιθανότατα θα μετακομίσει μόνιμα στο θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ, το Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, αλλά δεν θα αποχωρήσει «τόσο αθόρυβα όσο θα περίμενε κανείς», όπως ανέφερε πηγή που επικαλείται το Page Six. «Η Μελάνια έχει επαφές για να γράψει τα δικά της απομνημονεύματα και τα χρήματα που θα πάρει θα είναι δικά της, θα είναι μια ευκαιρία για την ίδια να βγάλει μόνη της χρήματα», συμπλήρωσε.
Η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, είχε κυκλοφορήσει τη δική της βιογραφία με τίτλο “Becoming” το 2018, δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του Μπαράκ Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο, ένα βιβλίο που πούλησε περίπου 10 εκατ. αντίτυπα μέσα σε πέντε μήνες σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.
Συνεργάτες του Τραμπ έχουν δημοσιεύσει διάφορα βιβλία στη διάρκεια της προεδρικής του θητείας, που έχουν πάει πολύ καλά εισπρακτικά και η πηγή είπε στο Page Six ότι τα απομνημονεύματα της Μελάνια μπορεί να πιάσουν «πολλά λεφτά». «Στον απόηχο της προδοσίας της Στέφανι Γουίνστον Βολκόφ εντύπως αλλά και με μυστικές ηχογραφήσεις, η ιστορία της Μελάνια μπορεί να αξίζει πολλά λεφτά», σημείωσε χαρακτηριστικά.