Ο πρώην σύζυγός της Μέγκαν Φοξ, Μπράιαν Όστιν Γκριν, υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί με τη Σάρνα Μπέρτζες. Η πρώην σύζυγός του Μπράιαν τους έστειλε λουλούδια. Ο λόγος για τη Μέγκαν Φοξ, η οποία μπορεί στην αρχή να είχε ξαφνιαστεί με την είδηση της εγκυμοσύνης, όμως φαίνεται πως το ξεπέρασε γρήγορα και θέλει το καλύτερο για τον πατέρα των παιδιών της.

Συγκεκριμένα, προχώρησε σε μια πολύ ευγενική χειρονομία και έστειλε μια σύνθεση λευκών λουλουδιών στο ζευγάρι μαζί με μία ευχητήρια κάρτα, που έγραφε πάνω «Συγχαρητήρια Μπράιαν και Σάρνα», σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ.

Η κίνηση αυτή της Μέγκαν Φοξ επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν το πρώην ζευγάρι να τηρεί καλές σχέσεις, για χάρη των παιδιών τους. Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Πριν λίγες ημέρες, ο πρώην σύζυγός της υποδέχτηκε τον γιο του με τη δημοφιλή χορεύτρια. Μάλιστα, τον σύστησαν στους διαδικτυακούς τους φίλους, με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram. Η 37χρονη χορεύτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Κώμα μετά το φαγητό. Ο Ζέιν φυσικά, γιατί εγώ είμαι το φαγητό. Ακόμα δεν βρίσκω τις λέξεις για να περιγράψω όσα νιώθω. Τώρα τον κοιτάζω και γεμίζω δάκρυα από το πόσο μεγάλη νιώθω την καρδιά μου και πόσο βαθιά και άνευ όρων τον αγαπώ. Ξέρω ότι δεν θα είμαι η ίδια ποτέ ξανά. Συνειδητοποιώ ότι ποτέ δεν γνώρισα τέτοια αγάπη και δεν ήξερα ότι υπήρχε. Είναι τόσο αβάσταχτα όμορφο για να το επεξεργαστώ».