Ένα πράγματι εντυπωσιακό – υπερπολυτελές σκάφος μήκους 86 μέτρων έκανε εσχάτως την εμφάνιση του στις Κυκλάδες πλέοντας μεταξύ Μυκόνου, Σαντορίνης και λοιπών νησιών, το διάστημα πριν και κατά τη διάρκεια του λοκντάουν στο νησί των Ανέμων!

Το εμβληματικό Chakra Mega Yacht χτίστηκε το 1963 με την τελευταία ανακαίνιση να έχει πραγματοποιηθεί το 2016! Φιλοξενεί με άνεση τουλάχιστον 40 άτομα και διαθέτει μεταξύ άλλων 2 master σουίτες, 21 καμπίνες με δίπλα κρεβάτια, 2 καμπίνες με δύο μόνα έκαστη και 2 καμπίνες για ένα άτομο!

Επιπροσθέτως στο πλωτό αυτό παλάτι με τις πισίνες, τα μπαρ, τα επιβλητικά σαλόνια, το πιάνο και τα αλλεπάλληλα ντεκ, εμπεριέχεται προσωπικό 43 ατόμων που κάνουν τη ζωή στους καλεσμένους όχι απλά εύκολη αλλά ηγεμονική!

Σε αυτό το υπερπολυτελές σκάφος, το οποίο ενοικιάζεται αντί του ποσού των 495.000 ευρώ με minimum μια εβδομάδα, κατά πληροφορίες αρμένιζε τα πέλαγα μεγιστάνας του εγχώριου real estate που μάλιστα φημολογείται ότι  είχε μαζί του και σερβιτόρο από beach bar της Μυκόνου για να τον εξυπηρετεί, μαζί με την παρέα του μεταξύ των οποίων και κάποιος που έκανε «αναγκαστικές διακοπές» μέσα στην …ταλαιπωρία και την …κακοπέραση! Αληθεύει;

Δύσκολοι καιροί για νταραβεριτζήδες, φεσαδόρους και λοιπές δυνάμεις…

ΥΓ. Επί τη ευκαιρία, μια και αναφέρομαι σε μεγιστάνα των ακινήτων, να δώσω τα συγχαρητήρια μου για άλλη μια φορά στους μετόχους της Prodea (αλήθεια ποιοι είναι;) που σήκωσαν 300 εκατ. από την αγορά κι έβαλαν τα 75 εκατ. στην τσέπη ως επιστροφή κεφαλαίου!

ΥΓ2. Α, να μην ξεχάσω να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς!