Μαθαίνω ότι, μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής, πλαστών και εικονικών τιμολογίων, πολύ υψηλής αξίας, κρατιέται με νύχια και με δόντια για να μην σκάσει…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αρμόδιες αρχές φέρονται να έχουν εντοπίσει παράνομες συναλλαγές που εκτείνονται σε βάθος πολλών χρόνων και των οποίων η συνολική αξία ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ!

Πηγές με βαθιά γνώση των πραγμάτων κάνουν λόγο για «μαύρο χρήμα», παράνομες μεταφορές κεφαλαίων, ενώ οι καταγγελίες που έχουν καταφθάσει στις αρμόδιες φορολογικές αρχές καθώς και στο ξέπλυμα, είναι πολλές και …ανώνυμες, προερχόμενες με βάση τις ενδείξεις, από ανταγωνιστές!

Έγκυροι κύκλοι υποστηρίζουν, ότι οι καταγγελίες εκτός των άλλων κάνουν λόγο και για διακίνηση χρήματος με «μαύρες σακούλες» που κατευθύνονται είτε σε τρίτα πρόσωπα, είτε στις τσέπες των εμπλεκομένων προσώπων!

Η υπόθεση φοροδιαφυγής θεωρείται σοβαρή, καθώς αφορά σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα και για το λόγο αυτό, κρατούνται χαμηλοί τόνοι και η έρευνα (στην οποία κάποιοι προσπαθούν να θέσουν εμπόδια) εξελίσσεται με υπομονή και σε βάθος!