Σοκ προκαλεί στην Μεγάλη Βρετανία η είδηση ότι ένας 28χρονος άνδρας σκότωσε την 26χρονη γυναίκα του, την τεμάχισε σε 224 κομμάτια και πέταξε τα λείψανά της σε ποτάμι.

Σύμφωνα με την Daily Mail o Νίκολας Μέτσον, 28 ετών, δολοφόνησε με τον πλέον άγριο τρόπο την σύζυγό του Χόλι Μπράμλεϊ ενώ είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι είχε εξαφανιστεί.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι ο Μέτσον είχε ιστορικό σκληρότητας με τα ζώα αφού σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 28χρονος είχε προηγουμένως τιμωρήσει τη γυναίκα του σκοτώνοντας τα κατοικίδια ζώα τους με φρικτό τρόπο.

Μια πηγή είπε ότι ο δολοφόνος έβαλε κάποτε το κουτάβι τους σε ένα πλυντήριο ρούχων, αφήνοντάς τη γυναίκα του να ανακαλύψει το νεκρό σκυλί.

Επίσης είχε σκοτώσει τα χάμστερ της βάζοντάς τα σε ένα μπλέντερ τροφίμων και στο φούρνο μικροκυμάτων.

Το ζευγάρι –που ήταν παντρεμένο μόλις 16 μήνες– ήταν στα πρόθυρα του διαζυγίου όταν ο Μέτσον μαχαίρωσε την 26χρονη στο διαμέρισμά τους.

Στη συνέχεια, έψαξε στο Διαδίκτυο για να μάθει «Τι οφέλη έχω αν η γυναίκα μου έχει πεθάνει» και «Μπορεί κάποιος να με στοιχειώσει αφού πεθάνει».

Το δικαστήριο έγινε επίσης γνωστό ότι ο Μέτσον είχε καταγγελθεί το 2013 για ενδοοικογενειακή επίθεση σε προηγούμενη σύντροφό του.

Λείψανα την άτυχης γυναίκας βρέθηκαν στον ποταμό Witham – 10 μίλια από το διαμέρισμά της στο Λίνκολν – τον περασμένο Μάρτιο.

Η αστυνομία του Lincolnshire είχε λάβει μια κλήση που εξέφραζε ανησυχία για την ασφάλεια της Χόλι Μπράμλεϊ στις 24 Μαρτίου και όταν ο Μέτσον τελικά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού τους ισχυρίστηκε ότι αυτός είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής επίθεσης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο – δείχνοντας στους αστυνομικούς ένα σημάδι από δάγκωμα που σύμφωνα με τους δικαστές πιθανότατα προκλήθηκε από την προσπάθεια αυτοάμυνας της 26χρονης.

Ο Μέτσον εκείνη τη φορά ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα πού βρισκόταν η σύζυγός του και είπε «ένα σωρό ψέματα» ότι είχε φύγει πέντε ημέρες νωρίτερα με γυναίκες από μια τοπική ομάδα υποστήριξης ψυχικής υγείας.

Η αστυνομία διενήργησε περαιτέρω έρευνα στο διαμέρισμα αργότερα την ίδια ημέρα όπου βρήκε το πριόνι από το οποίο κατακρεουργήθηκε η άτυχη 26χρονη.

Διαβάστε ακόμη: