Μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Χάρι & Μέγκαν» στο Netflix, το οποίο «εξαπολύει» αιχμές στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, η βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε στο χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο που πραγματοποιήθηκε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, με οικοδέσποινα για πρώτη φορά την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Ο Βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς και η οικογένεια της Κέιτ παρακολούθησαν τη συναυλία διάρκειας μίας ώρας. Ήταν η δεύτερη χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, επιλέγοντας να ντυθεί στα μπορντό, όπως και η κόρη της, Σάρλοτ. Η εφετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ και τις αξίες που επέδειξε, σε όλη τη ζωή της.

Τα δέντρα που στόλιζαν το εξωτερικό μέρος του Αββαείου, ήταν από το Windsor Great Park, διακοσμημένα με ψεύτικο χιόνι και πολλά λαμπιόνια, ενώ, τα εσωτερικά είχαν στολιστεί με κόκκινους φιόγκους, μπάλες και μίνι αρκουδάκια Πάντινγκτον· μία συμβολική κίνηση, από την Κέιτ Μίντλετον.

Το κοντσέρτο, στο οποίο ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ διάβασε ένα απόσπασμα από το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ελισάβετ το 2012, θα μεταδοθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ, επιβεβαιώθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο κτήμα Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ.

Διαβάστε ακόμη: